Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати чоловічу сумку в подарунок

Як вибрати чоловічу сумку в подарунок
 

Чоловіча сумка – практичний і корисний подарунок, як люблять чоловіки. Вибрати чоловічу сумку іноді буває зовсім непросто. Тому ми розповімо, як підібрати сумку, щоб вона припала до душі вашому чоловікові.



Вибрати чоловічу сумку – завдання більш складне, ніж, скажімо жіночу. А справа вся в тому, що якщо для нас, жінок, це абсолютно нормально придбати чергову сумочку під наряд, то представники сильної статі ставляться до цього питання більш практично. Як правило, в чоловічому гардеробі ви знайдете одну, в крайньому випадку дві сумки на всі випадки життя. Тому, вибираючи чоловічу сумку потрібно насамперед орієнтуватися на захоплення і спосіб життя чоловіка.

Отже, якщо ваш чоловік відноситься до ділових людей, яким не рідко доводиться носити всілякі папери та договори, і до того ж практично постійно він носить діловий костюм, тоді найкращим подарунком для нього стане стильний діловий портфель. Незграбні квадратні портфелі давно вже не в моді, тому зверніть увагу на «м'які» моделі із закругленими кутами.

Тим, хто в повсякденному житті віддає перевагу стилю casual, більше підійдуть поштарські сумки через плече. Це зручні та практичні моделі, з якими зручно ходити як на роботу, так і на відпочинок з друзями або в спортзал. Такі сумки полюбляють молоді чоловіки, віком до 35 років.

Невелика вертикальна сумка через плече підійде активним молодим людям. Такі моделі сьогодні найбільш популярні і тому серед них ви безсумнівно зможете підібрати саме те, що порадує вашого чоловіка. У таку сумочку звісно не складеш ділові папери або спортивну форму, але в усьому іншому вона відмінно відповідає всім чоловічим вимогам.

Барсетки – це вже подарунок на любителя. Якщо ваш чоловік любить барсетки, але стара стала вже зовсім непридатна для використання, тоді можете сміливо пошукати стильну ділову барсетку. Як правило, такий вид сумок полюбляють бізнесмени та ділові люди, а от представники молоді такий подарунок не оцінять.

І трохи про матеріал. Кращим матеріалом для будь-якої чоловічої сумки, без сумніву, є шкіра. Шкіряна сумка і прослужить довше, і виглядатиме краще, але такий подарунок і коштувати буде зовсім немало. Якщо ви шукаєте дешевший варіант, тоді зверніть увагу на моделі з якісного шкірозамінника. Хоча в сучасних магазинах ви можете знайти і хороші моделі на основі тканини, які не поступаються за якістю або дизайном сумкам зі шкіри.

Загалом, дивіться самі. Зрештою, хто, як не ви найкраще знає смаки та уподобання свого чоловіка. Ну а нам залишається побажати вам приємного шопінгу ,і нехай ваш подарунок порадує вашого чоловіка.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас