Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Святкові чохли на стільці – простий спосіб прикрасити інтер´єр

Святкові чохли на стільці – простий спосіб прикрасити інтер´єр
 

Не секрет, що за допомогою текстилю можна просто і недорого перетворити інтер'єр. Штори, пледи, скатертини – все це додає атмосфері відчуття затишку, і в той же час наповнює будинок особливим настроєм. Прикрашаючи будинок до свята, ми розвішуємо гірлянди й інші прикраси в кімнаті, при цьому найчастіше залишаючи кухню без уваги.



Але ж жодне свято в наших сім'ях не проходить без застілля. Саме за столом ми збираємося всією родиною і зустрічаємо гостей, тому цьому місцю варто приділити особливу увагу. Щоб пошити скатертину або чохли на стільці, не буде потрібно багато часу і сил, навіть якщо у вас немає особливих навичок шиття. Сьогодні ми хочемо поділитися з вами красивими ідеями чохлів на стільці, які прикрасять місця для гостей і подарують вашій кухні святковий настрій.

Для сімейного свята підійдуть прості однотонні чохли з оригінальним декором.

ідеї святкових чохлів на стільці

На Хелловін стільці можна прикрасити за допомогою стрічок або смуг органзи традиційних кольорів (чорний, оранжевий, червоний), а для дітей пошити ось такі чудові і зовсім не страшні чохли на стільці.

ідеї святкових чохлів на стільці

Новий рік – найдобріше і найсвітліше свято. Олені, ведмеді, сніговики і дід мороз – все це можна втілити в оригінальних чохольчиках для стільців.

ідеї святкових чохлів на стільці

На будь-якому святі, чохли на стільці – це не просто спосіб прикрасити інтер'єр, але й уберегти дорогоцінні меблі від плям. Під час застілля всяке може трапитися, а гарний чохольчик допоможе зберегти ваші стільці в цілісності й схоронності.

Крім того, такий «одяг» на меблі допоможе приховати їхній вік, надавши стільцям свіжий новий вигляд, а підшивши трохи поролону, можна зробити стільці більш зручними і м'якими. Навіть найпростіші чохли з однотонної тканини з ненав'язливим малюнком або без, з невеликим бантиком або декоративним елементом привнесуть у ваш будинок атмосферу свята.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас