Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Коктейльні сукні для молодих мам

Коктейльні сукні для молодих мам
 

У перший час після пологів фігура молодої мами все ще далека від ідеалу і рідкісна щасливиця може похвалитися ідеальними формами. Форми, що округлилися за час вагітності, довго не хочуть покидати, а звичні красиві наряди так і продовжують висіти в шафі до кращих часів, тоді як молода мама доношує речі, куплені в період вагітності.



Не варто чекати, поки ваша фігура відновиться, за цей час на вас чекатиме не один день народження і не одне свято, не ходити ж на них незрозуміло як? Коктейльна сукня, правильно підібрана по фігурі – відмінний варіант для молодих мам. Якщо поки що у вас немає можливості залишити дитину і пройтися в пошуках сукні по магазинах, тоді загляньте в інтернет-магазини, як наприклад http://tanita-romario.ua/cocktail-dresses/, де на вас чекатимуть ще більш широкий вибір і низькі ціни. А ми поки що спробуємо розібратися в тому, як же вибрати ідеальну коктейльну сукню для молодої мами.

Якщо до вагітності ви були щасливою володаркою ідеальної фігури, на якій всі моделі і фасони сиділи просто ідеально, то тепер доведеться трохи постаратися, щоб сукня виглядала дійсно добре. Звичайно, про облягаючі сукні на деякий час доведеться забути. Ідеальним варіантом коктейльної сукні стануть фасони, які приховають ваші недоліки, а саме невеликий животик. В цьому плані відмінно сидітимуть моделі із завищеною талією під груди і пишною спідницею.

Не варто забувати і про свої достоїнства, а головним достоїнством молодої мами, безсумнівно, є її налиті груди. Тому, вибираючи сукню для свята, неодмінно приміряйте моделі з відкритим декольте. У такій сукні ви неодмінно станете просто королевою вечора.

Також дуже добре виглядають фасони суконь з вертикальними вставками з темної тканини – такий фасон робить фігуру значно стрункішою, надаючи вашим формам ще більше жіночності. Оптимальна довжина сукні – трохи вище коліна – допоможе приховати ще не схудлі стегна і покаже тільки красиві ікри.

Молода мама завжди повинна виглядати на всі 100%. Це підвищує настрій і самооцінку, радує коханого чоловіка і викликає заздрісні погляди інших представниць слабкої статі. А коли мама добре себе почуває і впевнена в собі – це відбивається на всіх рідних і близьких.

Любіть себе і будьте красиві!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас