Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

«Данон» будує новий цех з виробництва дитячого харчування «Тёма» в Україні

«Данон» будує новий цех з виробництва дитячого харчування «Тёма» в Україні
 

Цього року компанія «Данон» в Україні почала будівництво нової лінії з виробництва дитячого харчування, відкриття якої планується вже в червні 2015 року.



«Данон» завжди прагне забезпечити своїх споживачів найякіснішою і найкориснішою продукцією, тому українське представництво компанії прийняло рішення розширити свої технологічні можливості і модернізувати один зі своїх заводів. На даний момент «Данон» проводить реконструкцію заводу в м. Кременчук, де буде побудований сучасний цех по виготовленню кисломолочних продуктів «Тёма».

дитяче харчування «Тёма» в Україні

Звичайно ж, при створенні дитячого харчування особлива увага приділяється відбору сировини і упаковки, а також підтримці холодного ланцюжка. Це означає, що продукт перебуває при певній температурі під час виробництва, транспортування, зберігання на складі та на прилавках магазинів. За таким принципом працює компанія «Данон», яка вирішила інвестувати понад 6 мільйонів євро в удосконалення заводу з виробництва продуктів харчування «Тёма».

дитяче харчування «Тёма» в Україні- Виробництво продукції «Тёма» на заводі в Кременчуці буде запущено вже в червні 2015 року, - розповідає Іван Ханас, директор з інновацій компанії «Данон». - На період реконструкції ми забезпечимо наявність продукції на полицях шляхом імпорту з найближчого висококласного спеціалізованого заводу дитячого харчування, який належить компанії «Данон». А вже менше ніж через рік українські діти зможуть отримувати улюблені продукти «Тёма», вироблені на сучасній лінії дитячого харчування в Кременчуці.

Кисломолочні продукти «Тёма» - це спеціальні науково розроблені продукти для раціонального прикорму дітей від 6 місяців до 3-х років. Для продукції «Тёма» використовуються якісні закваски молочнокислих бактерій, які допомагають сформувати мікрофлору кишечника і імунну систему малюка. Будучи прекрасним джерелом молочного кальцію і білка, продукти «Тёма» також збагачені мінералами, які так необхідні малюкам в період активного росту.

Ще одна перевага продукції «Тёма» - різноманітність смакових комбінацій, які подобаються малюкам. За результатами дослідження агентства TNS «Вивчення ринку дитячої молочної продукції» (липень 2014 року) «Тёма» зайняв 1-е місце за популярністю серед мам. Однією з головних тому причин є той факт, що смак продуктів «Тёма» подобається діткам найбільше. Для багатьох мам саме смак є одним з ключових чинників при виборі дитячого харчування. В асортименті «Тёма» представлені сирні пасти з наповнювачами яблуко-морква, банан, чорниця, абрикос, а також класичний сирок. Для дітей від 8 місяців пропонуються йогурти 2,8% жирності з наповнювачами яблуко, чорнослив, малина-шипшина, а також цікаве поєднання банан-суниця.

Загалом, кисломолочні продукти «Тёма» мають максимально збалансований склад корисних бактерій, мікро- і макроелементів, що дозволяє мамам впевнено використовувати їх як в період першого прикорму, так і для повноцінного харчування дітей до 3-х років. Вибирайте смачні, корисні і натуральні ласощі!

дитяче харчування «Тёма» в Україні
_____________________________________________________________________________________________
ТМ «Тёма» - це широкий асортимент продуктів для дітей від 6 місяців до 3х років, що входить в портфель компанії «Данон» - світового лідера з виробництва кисломолочних продуктів. Згідно з дослідженням TNS в липні 2014, «Тёма» - лідер серед молочних продуктів дитячого харчування на українському ринку

Міжнародна група компаній «Данон» завжди прихильна найвищим стандартам якості і постійно розвивається. У 2014 році компанія «Данон» в Україні оголосила про наміри інвестувати 6 мільйонів євро в будівництво нового сучасного цеху дитячого харчування на базі свого підприємства в м. Кременчук. Нова лінія «Тёма» буде відкрита вже в 2015 році.

З метою забезпечити наявність продукту на період реконструкції, протягом обмеженого часу з жовтня 2014 до липня 2015 продукція «Тёма» поставлятиметься з найближчого спеціалізованого заводу дитячого харчування компанії «Данон» - «Петмол», Санкт-Петербург.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас