Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ялинкові кульки з улюбленими персонажами

Ялинкові кульки з улюбленими персонажами
 

Сніжинки, гірлянди та листівки з паперу – це класика новорічних поробок для дітей. А як щодо чогось особливого? Цього року пропонуємо вам спробувати свої сили у створенні унікальних новорічних іграшок з улюбленими мультяшними персонажами.



Прості і красиві іграшки, які нагадують улюблених героїв з мультиків, стануть не тільки чудовою прикрасою вашої ялинки, але і гідним приводом для гордості вашого малюка. Зробити таку іграшку під силу навіть самим маленьким дітям, а готові прикраси викличуть масу захвату в малюка і його юних гостей.

новорічні іграшки руками дитини

Таких ось черепашок-ніндзя зможе зробити абсолютно кожен. Для цього купіть набір з однотонних зелених кульок (можна взяти прозорі і пофарбувати в зелений колір), очі для виготовлення іграшок і різнокольорові атласні стрічки. Стрічки з допомогою клею прикріплюємо до кулі і зверху приклеюємо оченята. Все дуже просто і неймовірно красиво.

новорічні іграшки руками дитини

Ну а маленьким ласунам можна запропонувати зробити ось такі чудові кульки M&M's. Пофарбувати кульку в будь-який колір малюкові не важко, а от з красивою буквою М можуть бути складності, тому краще заздалегідь зробити трафарет, і нехай крихітка малює на здоров'я.

новорічні іграшки руками дитини

Ну а як щодо кумедних посіпак з мйльфільму «Нікчемний Я»? Старші дітки можуть самі намалювати очі, пов'язку, волосся і посмішку, ну а маленьким можна допомогти, зробивши заготовки з клейкого паперу, щоб малюку залишилося тільки розфарбувати кулю в жовтий колір і красиво наклеїти всі деталі.

новорічні іграшки руками дитини

Ну і куди ж без улюблених Злих Пташок ?! Кульки в стилі Angry Birds стануть не тільки оригінальною прикрасою вашої ялинки, а й викличуть масу захвату як у дитини, так і у її юних гостей. Як і з посіпаками, тут можна взяти прозорі кулі і спробувати розмалювати вручну або придбати набір кольорових кульок і обклеїти їх вирізаними деталями.

новорічні іграшки руками дитини

Точно так само можна зробити кульки з емблемами супергероїв або з будь-якими іншими персонажами мультфільмів, коміксів і книг.

Бажаємо вам творчого настрою і чарівного Нового Року!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас