Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Пишемо Дідові Морозу: куди відправляти листа?

Пишемо Дідові Морозу: куди відправляти листа?
 

Новий Рік – це час казки і виконання найзаповітніших бажань. Складається таке враження, що навіть повітря наповнене якоюсь таємничою магією, в яку починають вірити навіть дорослі, не кажучи вже про дітей. Кожній дитині хочеться вірити в чудо, хоча іноді і дорослим цього хочеться, тому спеціально для вас і ваших діток ми підготували адреси справжніх Дідів Морозів, яким можна написати листа і отримати відповідь.



Якщо вірити, то все, що ви напишете, обов'язково збудеться. Так чому б не спробувати?! Але для того, щоб ваше бажання здійснилося, є кілька негласних правил написання листа Дідові Морозу.

Для початку потрібно придумати гарний вступ і привітати дідуся, потім розповісти, чим цей рік був хороший, що хорошого ви зробили для близьких і чого домоглися самі, не забувши подякувати Дідові Морозу за торішні подарунки та здійснення бажань. Добре ще придумати для дідуся невеликий подарунок – листівку, малюнок, аплікацію – що завгодно, лише б від усього серця. Ну, а в кінці можна попросити виконати заповітне бажання.

Ну а куди ж відправляти? Резиденція українського Діда Мороза знаходиться за адресою: Київська область, м Буча, вул. Інститутська, 22, індекс 08292, Діду Морозу. Ви можете написати йому листа або з'їздити до нього в гості, він буде радий і тому, й іншому. Але якщо хочете отримати відповідь, тоді писати листи потрібно вже зараз, чим ближче Новий рік, тим у Дідуся Мороза з'являється більше клопоту, і він може просто не встигнути відповісти вчасно, але відповість обов'язково.

На території Російської Федерації резиденція Діда Мороза знаходиться далеко від столиці в засніжених далечінях, тому звертатися до нього особисто буде складніше, а от свій лист з побажаннями можна відправити за адресою: Російська Федерація, Вологодська область, м Великий Устюг, Дідові Морозу.

Головний Санта Клаус з Фінляндії теж буде шалено радий отримати лист під новий рік. Живе Санта за полярним колом, а написати йому листа можна за адресою: Santa Claus, Arctic Circle, Rovaniemi, Finland, 96930. До речі, Санта знає всі мови, тому листа можна сміливо писати рідною мовою, а в залежності від того, якою мовою ви напишете послання, такою вам і прийде відповідь від Санти.

Вірте в чудеса, і ваші мрії збудуться!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас