Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Безпечний стільчик для годування малюка: на що звернути увагу при виборі

Безпечний стільчик для годування малюка: на що звернути увагу при виборі
 

Деякі моделі стільчиків для годування можуть виглядати дуже привабливо для покупців: вони складаються швидко і компактно, та й коштують не так дорого. Але як дізнатися, що обраний вами стільчик для годування дійсно безпечний для дитини? У цій статті ми розповімо вам про те, як вибрати безпечний стільчик для годування малюка.

На що звернути увагу при виборі дитячого стільчика для годування:

1. Чіткі інструкції щодо його використання. Обмеження за віком і вагою варіюються залежно від моделі стільчика, і на вибраній вами моделі обов'язково повинні бути ці покажчики. Якщо говорити загалом, то стільчики для годування з відкидною горизонтально спинкою підходять для новонароджених, а класичні стільчики призначені для діток віком від 6 місяців до 3 років. В інтернет-магазині avtopups.com.ua ви знайдете найкращі моделі стільців для годування малюків будь-якого віку.

2. Ремені безпеки. У стільчика для годування обов'язково повинні бути ремені безпеки, які страхують дитину як мінімум по лінії стегон і між ніг, щоб малюк не міг випасти. Звичайно ж, ці ремені повинні бути регульованими, щоб налаштовувати їх у міру того, як малюк росте.

3. Гострі кути і деталі. Проведіть пальцями навколо лотка і під сидінням, де будуть висіти ніжки малюка. Також зверніть увагу на те, наскільки щільно подушка на стільчику прилягає до його основи, і наскільки щільні і якісні шви на ній. Це не тільки забезпечить більший комфорт дитині, але і позбавить вас від такої неприємності, як застряглі в ній залишки їжі, які дуже складно дістати.

4. Блокування коліс. Якщо у обраного вами стільчика для годування є коліщатка (навіть якщо їх всього два), це, безумовно, дуже зручно. Але зверніть увагу на те, що ці коліщатка повинні обов'язково блокуватися (знову ж таки, навіть якщо їх тільки два), щоб дитина не могла зрушити стільчик під час того, як сидить на ньому.

5. Широка основа. Вона робить стільчик більш стійким, і його набагато складніше перевернути, якщо, наприклад, малюк вирішив самостійно на нього залізти або вилізти з нього.

6. Надійні кріплення. Всі регульовані деталі стільчика для годування малюка повинні міцно застібатися і витримувати велике навантаження навіть на випадок, якщо дитина буде занадто активно рухатися в ньому (штовхатися ногами, стрибати і т.д.)

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас