Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що обіцяє 2015 рік Вівці/ Кози?

Що обіцяє 2015 рік Вівці/ Кози?
 

Рік Коня вже добігає кінця. Варто сказати, що цей рік приніс чимало серйозних, іноді навіть доленосних змін в житті кожного. Конячка повною мірою показала свій непростий характер. А чого чекати від наступного року? Що принесе рік дерев'яної вівці/ кози, давайте спробуємо з'ясувати.



Господиня 2015 року – дерев'яна синя овечка або коза – сильно відрізняється від всіх інших звірів в зодіакальному гороскопі. Згідно китайської міфології, це дуже сильний знак, і його вплив буде чітко простежуватися в усіх сферах нашого життя.

Чим же характерна овечка/ козочка? Ну, по-перше вона володіє неабиякими здібностями і неординарним характером, тому наступний рік буде просто насичений яскравими подіями. По-друге, цей знак просто не виносить нудьгу, байдужість, рутину і брехню, і всіх, хто спробує сховатися у себе вдома від вирішення поточних справ чи будь-яких прийдешніх подій, може чекати серйозний «наганяй».

Так, це – не той час, щоб розслабитися і просто полежати на дивані. У наступаючому році доведеться робити, і робити дуже багато. Проте на тих, хто завжди прокидається в гарному настрої, відноситься до життя з позитивом і не боїться братися за роботу, чекатиме успіх і безліч приємних моментів в наступаючому році.

Згідно з китайським гороскопом, в 2015 році на багатьох людей знову-таки буде чекати безліч доленосних подій і зустрічей, які в черговий раз перевернуть все ваше життя з ніг на голову. Хоча, якщо враховувати, що і так у багатьох життя вже перегорнуте, тоді, можливо, якраз все повернеться на місце – з голови на ноги?! Загалом, якщо хочете, щоб наступний рік задався, проженіть геть нудьгу і рутину, більше позитиву, і все неодмінно складеться якнайкраще!

Щасливого Нового Року!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас