Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вечірні сукні з відкритою спиною – тренд 2015 року

Вечірні сукні з відкритою спиною – тренд 2015 року
 

Цього року найпопулярнішою моделлю сукні, як серед дизайнерів, так і серед покупців виявилися привабливі жіночні сукні до підлоги з відкритою спинкою. Така сукня виглядає дуже ефектно, приковуючи погляди чоловіків і викликаючи заздрість у жінок.



Виріз на спині завжди виглядає дуже інтригуюче, незалежно від його глибини і форми. Якщо ви давно мріяли про таку вечірню сукню, сьогодні ми розповімо вам, як правильно вибрати і носити довгу вечірню сукню з вирізом на спині.

Отже, якщо ви збираєтеся одягти вечірню сукню з вирізом на урочистий раут, прийом або іншу важливу для вас подію, запам'ятайте правило №1: виріз – це єдина деталь, яка акцентує на собі увагу, все інше має бути максимально закритим, без помітних деталей і акцентів. В іншому випадку, замість витонченого жіночного образу у вас може бути трохи вульгарний вигляд.

Сам же виріз може бути неглибоким – до лопаток, середнім – близько 10 см вище талії, або глибоким – до лінії талії і нижче, а також мати різну форму. Завдяки такій різноманітності, кожна модниця може підібрати найбільш підходящий фасон по своїй фігурі. Так, сукні з глибоким вирізом витягують силует, роблячи фігуру більш стрункою, середній трикутний виріз візуально додасть обсягу плечах і зробить талію тоншою, а невеликий виріз, прикрашений вишуканим мереживом, додасть ніжності і романтичності вашому образу.

Якщо ви плануєте одягти сукню з вирізом на спині на особливий вечір, тоді обов'язково прислухайтеся до цих порад:

• Перевірте стан шкіри спини, адже найкраща прикраса для даного образу – рівна оксамитова шкіра, і якщо ви помітили хоча б найменші почервоніння, краще відкласти цю ідею до наступного разу.

• Подивіться уважно на стан м'язів на спині – не дуже підтягнута спина і навіть невеликі жирові складки зіпсують всю картину, ваша спина повинна бути ідеальною.

• Постава – ще один важливий момент, який ніяк не можна залишити без уваги. Найменша сутулість вмить зіпсує все, тому напередодні вечора обов'язково потренуйтеся рівно тримати спину перед дзеркалом.

• Мінімум аксесуарів, адже головним акцентом у вашому образі буде ваша спина. Що припустимо, так це невеликі скромні сережки, витончена підвіска або довге намисто, що спускається по спині.

• Підберіть туфлі на високих підборах – ніяке інше взуття під таку сукню не підійде.

• Не забудьте подбати про відповідну нижню білизну. Адже що може бути гірше за бретелі від ліфчика, що визирають з-під сукні, або за силует нижньої білизни, що просвічує крізь тканину сукні?

• І наостанок, підберіть красиву високу зачіску. Зрештою, головною родзинкою вашого образу в цей вечір буде відкрита спина, тоді навіщо ховати її за власними локонами?!

Будьте впевнені в своїй привабливості, і тоді все оцінять ваш образ!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас