Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Hand-made прикраси – найкращий подарунок подрузі, мамі і сестрі

Hand-made прикраси – найкращий подарунок подрузі, мамі і сестрі
 

Всі жінки просто обожнюють різні ексклюзивні штучки, особливо, якщо це стосується прикрас. Тому піднесені як подарунок прикраси ручної роботи завжди викликають море емоцій. Для всіх, хто любить творити своїми руками, пропонуємо кілька простих ідей оригінальних прикрас, які можна зробити і подарувати в якості подаруночка мамі, подрузі або сестрі.



Робити прикраси своїми руками зовсім не складно. І якщо ви вирішили спробувати свої сили в рукоділлі, ми пропонуємо кілька ідей для вашого натхнення.

ідеї прикрас своїми руками

Ось таке ніжне і витончене кольє можна легко і просто зробити з різного бісеру з імітацією перлів. Воно стане відмінним доповненням до будь-якого романтичного образу.

ідеї прикрас своїми руками

Якщо одного намиста вам буде замало, тоді до нього можете зробити ще ось таке миле кілечко з дроту і перлинних намистин.

ідеї прикрас своїми руками

Доповнити комплект можна оригінальними сережками з дроту з невеликими перлинами-намистинками. Чи не правда, виглядають вони дуже оригінально?!

ідеї прикрас своїми руками

Сьогодні на піку популярності різноманітні прикраси з великими каменями. Так, справжній модниці в якості презенту можна піднести ось таку чудову підвіску з каменем, красиво обплетеним дротом.

ідеї прикрас своїми руками

У такому ж стилі можна зробити і оригінальний браслетик, а якщо використовувати не простий бісер, а натуральні камені, тоді такий браслет може стати ще й прекрасним талісманом.

Більше ідей для натхнення ви з легкістю зможете знайти в мережі, а ми бажаємо вам творчого настрою і чудових прикрас, які будуть радувати око!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас