Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

8 фактів, які потрібно знати перед покупкою металопластикових вікон

8 фактів, які потрібно знати перед покупкою металопластикових вікон
 

Плануючи купівлю металопластикових вікон, будь-яка людина стикається з недостатністю інформації, що в свою чергу суттєво ускладнює вибір. Сьогодні досить багато компаній займаються виробництвом і встановленням металопластикових вікон, які різними міфами намагаються привернути увагу потенційних клієнтів до своєї продукції.



Для того щоб вибрати якісні вікна, які прослужать багато років, необхідно знати, що саме і як впливає на властивості придбаної продукції. І звичайно, якщо ви вирішили купити металопластикові вікна, то краще звертатися в перевірені фірми, в якості продукції яких ви не сумніваєтеся.

На відміну від дерев'яних вікон, які були популярні раніше, пластикові вікна пропускають менше холоду завдяки потужній системі ущільнення. Але навіть самі товсті вікна не врятують приміщення від проникнення холоду на 100%.

Те ж саме стосується і шуму. Металопластикові вікна значно знижують рівень шуму з вулиці, але повністю позбавити вас шуму вони не зможуть. Максимальну шумоізоляцію можна отримати, поставивши склопакет різної товщини і розділивши вікно на більш дрібні частини – чим менше скло, тим менше резонанс, і тим менше шуму з вулиці буде чутно.

Оптимальна відстань між склопакетами становить не більше 10-15 мм, збільшення цієї відстані загрожує великими тепловтратами.

Двокамерні склопакети з трьома стеклами вважаються найкращим варіантом, але такі вікна коштують набагато дорожче і встановлюються в основному в місцевостях із суворим кліматом. Вікна з чотирма стеклами і більше обійдуться ще дорожче, при цьому на тепло- і шумоізоляційні властивості це мало вплине.

Не буває абсолютно герметичних металопластикових вікон.

Аргон, який часто додають в склопакет, істотно збільшує вартість кінцевої продукції, при цьому теплопровідність таких вікон відрізняється від звичайних всього на кілька відсотків.

Усередині склопакета немає вакууму. Повітря між стеклами більш розряджене, що забезпечує більш щільне прилягання до рами.

Металопластикові вікна – це вкладення, яке потрібно робити з розумом. Хороші вікна прослужать значно довше і забезпечать максимум комфорту вашому будинку, в той час як більш «вигідні» економні пропозиції незабаром неодмінно порадують своїми «сюрпризами». Але й переплачувати за порожні обіцянки теж не варто.

Сподіваємося, ця стаття допоможе вам вибрати найкращі вікна для вашого будинку, які довгий час радуватимуть вас. І нехай у вашому домі завжди панує комфорт і затишок!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас