Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чим порадувати свекруху на 8 березня

Чим порадувати свекруху на 8 березня
 

Важко придумати більш складне випробування, ніж вибрати подарунок свекрусі. Хоча, багато чоловіків можуть посперечатися і сказати, що вибрати відповідний подарунок тещі нітрохи не простіше. Але, дорогі дами, давайте будемо відверті, адже ми з вами знаємо, як насправді часом нелегко догодити коханій свекрусі. Звичайно, свекрухи бувають різні – одна у будь-чому знайде недобрий підтекст, а інша навіть простій увазі буде дуже рада.



Класика

Традиційно на 8 березня прийнято дарувати квіти і цукерки. Виберіть красивий букетик квітів, додайте коробочку улюблених цукерок, і свекруха вже буде рада. Якщо цього вам здасться мало, до такого подарункового набору можете також додати корзинку фруктів, коробку відмінного чаю або домашню випічку – пиріг, тортик або млинці, які відразу ж можна буде поставити на стіл, і їй не доведеться переживати про частування.

Всякі корисності

Можна заздалегідь запитати, чого б їй хотілося отримати в якості подарунка на 8 березня, або піднести щось корисне. Наприклад, якщо ваша друга мама любить проводити час, читаючи книги або обговорюючи останні новини зі своїми подругами, то вельми доречною буде подарована пухова шаль, в яку так затишно можна загорнутися. Також можете знайти красиву подушку, нову ковдру, вишиту скатертину, м'які тапочки для дому або комплект постільної білизни.

Красиві речі не тільки прикрашають інтер'єр, але і піднімають настрій. Тому якщо ви хочете, щоб ваша свекруха завжди була в прекрасному настрої, подбайте про затишну атмосферу в її квартирі. Гарний чайний сервіз, новий посуд, картина, затишний килимок в кімнату і безліч інших речей неодмінно порадують її і зроблять її життя більш комфортним і приємним.

Дитячі речі

Якщо у вас вже є маленькі діти, то ви напевно і самі знаєте, як бабусі обожнюють проводити час зі своїми онуками. А щоб онукам завжди було цікаво перебувати у них і не хотілося вередувати чи йти додому, подаруйте своїй свекрусі кілька улюблених яскравих книг онуків, які вони зможуть разом читати і обговорювати. Іншим чудовим подарунком від онуків стануть саморобні листівки та аплікації – такі подарунки просто безцінні. Що не потрібно дарувати

А от чого не варто дарувати, так це парфумерію, косметичні засоби по догляду за собою, речі, прикраси та аксесуари, тому що вгадати з такими подарунками дуже і дуже складно.

З наступаючим вас святом весни!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас