Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Бомбочки для ванни своїми руками – найкращий подарунок подругам на 8 березня

Бомбочки для ванни своїми руками – найкращий подарунок подругам на 8 березня
 

Шиплячі, вируючі бомбочки для ванн, ну хто їх не купував в магазині, щоб насолодитися ванною в повній мірі? Але навіщо витрачати купу грошей на них в магазинах, якщо їх досить легко можна зробити самостійно в домашніх умовах? Тим більше, якщо ви ще не знаєте, чим порадувати улюблених подруг і колег по роботі на 8 березня, саморобні бомбочки для ванн стануть відмінним презентом.

Як зробити бомбочки

Існує два способи зробити бомбочки для ванн: з водою і без неї. Обидва способи дуже схожі і не складні. Який вибрати? Вирішуйте самі, який вам здасться простішим.

Бомбочки з водою

Для цього на 300 г соди візьміть 150 г лимонної кислоти, по 10 мл ефірної і базової олій, барвник. Всі інгредієнти ретельно перемішайте і врешті поступово додайте барвник, щоб не перестаратися з кольором. Потім з пульверизатора трохи збризніть суміш до тих пір, поки вона не стане триматися разом, постійно перемішуйте, щоб вона не почала шипіти.

Увага! Суміш все одно повинна залишатися трохи розсипчастою. Далі, наповніть формочки для бомб сумішшю і покладіть в сухе тепле місце, поки не висохнуть. Все, приємний маленький презент готовий!

Бомбочки сухим способом

Щоб приготувати бомбочки для ванн сухим способом, вам на 300 г соди знадобиться 150 г лимонної кислоти, 150 г будь-якого наповнювача (відмінно підходить сухе молоко), стільки ж базової олії і 5-10 мл віддушки. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і щільно наповніть формочки для бомб. Покладіть бомбочки в тепле сухе місце підсохнути приблизно на 1-2 години.

Як бачите, зробити прекрасний подарунок для себе коханої або милим подругам на честь 8 березня простіше простого. Насолоджуйтесь самі і даруйте радість близьким!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас