Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Нове слово в оздобленні інтер´єру – друк на полотні

Нове слово в оздобленні інтер´єру – друк на полотні
 

Напевно ви вже не раз бачили різноманітні фотографії та картини на полотні. Такі панно виглядають неймовірно оригінально, підкреслюючи стиль інтер'єру і відмінний смак господарів. Це – новий тренд, який здатний не тільки освіжити і перетворити інтер'єр, але і подарувати будь-якому приміщенню свій особливий настрій. У чому ж секрет?



Вся справа в технології виготовлення. Полотно представляє собою щільний матеріал, в основі якого – бавовна і льон. Через його фактурну поверхню, покриту спеціальним складом, зображення на полотні відрізняються високою якістю. Саме тому друк на полотні сьогодні набув особливої популярності як в якості декоративного елемента, так і в ролі чудового подарунка.

Що ж надрукувати?

Це залежить від ваших смакових переваг і фантазії. Взагалі-то, на полотні можна надрукувати практично будь-яке зображення хорошої якості. Старі сімейні знімки, улюблені фотографії з подорожей, яскраві картини і навіть великі твори мистецтва можуть прикрасити ваш будинок. Що ж вибрати?

Для дитячої кімнати відмінним варіантом можуть стати милі дитячі знімки, зроблені ще в пологовому будинку або на першій сімейній фотосесії, або ж можна надрукувати кілька світлих картинок з тваринами та їхніми дітьми. Можна також зробити колаж з дитячих фотознімків і розмістити його над комодом або дитячим ліжком. Такі фотографії наповнять кімнату атмосферою радості і безтурботного щастя.

Незалежно від того, в якому стилі у вас оформлений інтер'єр, добре буде виглядати як колаж зі старих фотографій, знімків з сімейної відпустки, подорожі або просто дня, проведеного всією родиною в парку атракціонів. Головне – щоб вони випромінювали позитив і піднімали настрій.

Якщо вітальня оформлена в класичному стилі, тоді прикрасити інтер'єр можна і друкованими творами великих художників. Ну а для тих, хто любить простоту і лаконічність, підійде триптих з легким ненав'язливим малюнком або зображенням нічного міста.

На кухню, без сумніву, найкраще підійдуть різні картини із зображенням найсмачніших страв і улюблених ласощів, ну а в передпокій, скажімо, можна повісити кумедні фотографії улюблених тварин або місць, де б хотілося побувати.

Крім того, надрукована на полотні картина може стати і чудовим подарунком молодятам, другу або батькам. Такі панно прекрасно доповнять будь-який інтер'єр і нагадають про найщасливіші моменти в житті.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас