Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати букет до свята 8 березня?

Як вибрати букет до свята 8 березня?
 

Більшість жінок вважає, що букет квітів – обов’язковий атрибут Жіночого Дня, при цьому деякі з них хочуть бачити букет в якості основного подарунку, інші ж – лише як додаток до нього. В будь-якому випадку, вибір букету для жінки, тим паче коханої – відповідальний момент, до якого треба підійти осмислено, лише тоді можете бути певними – ваш дарунок оцінять!



Найперше, що хочеться порадити – позбудьтеся звички обирати букет в останню чергу, «по дорозі» (такий букет і виглядатиме відповідно). Постарайтеся уважніше підійти до вибору квітів, спробуйте описати кількома словами жінку, для якої вони адресовані (вона ніжна, вольова, весела і життєрадісна, вишукана і т. д.). Тоді вже спільно з консультантом зможете підібрати більш індивідуальний букет.

Намагайтеся не повторюватись. Навіть якщо ви точно знаєте, що для коханої не існує інших квітів, окрім її улюблених троянд – все одно можна комбінувати їх, шукати нові сорти та кольори, - тоді буде зрозумілим ваше ставлення до тієї, кому призначені квіти. Очевидним стане, що такий букет – не перший-ліпший, а дуже особливий, такий, якою особливою є Вона! Букет має не лише подобатись, зачаровувати своєю красою, він має відображати ваше ставлення до того, кому є адресований, щось символізувати.

Нікому, мабуть, не потрібно нагадувати, що купувати «підозрілі» букети, які виглядають не надто свіжими, категорично заборонено. Це може образити жінку, адже говоритиме про ваше бажання зекономити, або просто про байдуже ставлення до вибору подарунка.

Ну і, звісно, обираючи букет, пам’ятайте, що целофан, стрічечки, мішура та всякого роду блискітки – атрибути, які навряд свідчать про хороший смак. Краса букету – квіти, а не кольоровий папір, тому радимо вам обирати лаконічні варіанти, а целофан обов’язково зняти перед врученням квітів (його використовують тільки для транспортування букету).

Надіємось, наші поради допоможуть вам! Успіху!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас