Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Знижки, промокоди і купони – реальна економія сімейного бюджету

Знижки, промокоди і купони – реальна економія сімейного бюджету
 

Якщо купити якусь дрібницю основна маса сімей може собі дозволити, особливо не замислюючись про наслідки для свого бюджету, то глобальні покупки, а іноді і покупка речей планується заздалегідь і вимагає часу, щоб зібрати відповідну суму.



У наш час темп життя зростає з кожним днем, і в суєті щоденних турбот так складно встежити за всім, в тому числі і відстежити потік сімейного бюджету. Деякі намагаються записувати всі свої доходи і витрати, плануючи свій бюджет на місяць, інші вважають це марною тратою часу, адже все одно за всім не встежиш. Тому упускати гарну можливість заощадити просто нераціонально.

Сучасні магазини часто пропонують різні акції, розпродажі, купони і промокоди, які можуть стати хорошою допомогою вашому бюджету. У чому відмінність? Ну, давайте розглянемо по-порядку.

Акції – це спеціальні пропозиції, які періодично з'являються в магазині для залучення покупців і збільшення власного товарообігу. Під акції можуть підпадати різні товари і те, що магазин проводить певну акцію, зовсім не означає, що цей товар бракований або що щось з ним не так. Найчастіше роблять акції на популярні товари, щоб залучити покупців, які крім цього товару в 90% випадків куплять ще щось на додачу.

Розпродажі, як правило, магазини влаштовують для того, щоб звільнити склади, та й місце в самому магазині, позбавляючись, таким чином, від торішніх товарів і готуючись до закупівлі нових. Іноді на розпродажах можна придбати ті ж товари, тільки зі знижкою в 70%, а то і 90%, які причому нічим не поступаються за своїми характеристиками моделям з нових колекцій.

Купони являють собою гарантовану акційну знижку на будь-який товар чи послугу, причому найчастіше надаються купони не безкоштовно, а за певну суму або в якості подарунка постійним покупцям. На відміну від купонів, промокоди являють собою спеціальне слово або «пароль», який дає право на отримання знижки або бонусу в певному магазині. Самі магазини поширюють промокоди для того, щоб залучити клієнтів.

Де знайти таку інформацію? Сьогодні в мережі є чимало ресурсів, які збирають і надають купони, промокоди і різну інформацію про акції і знижки в магазинах. Для того щоб заощадити, вам достатньо просто на будь-якому такому сервісі в пошуку вписати бажану послугу, товар або магазин, і всі пропозиції з'являться перед вами. Користуючись подібними сервісами, ви зможете істотно заощадити кошти свого сімейного бюджету і, нарешті, дозволити собі те, про що так давно мріяли.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас