Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Куди піти на Великдень у Києві з дітьми

Куди піти на Великдень у Києві з дітьми
 

Великдень – родинне свято, і звичайно без відвідування рідних і близьких не обійтися. Але в нашій країні спеціально до цього дня виділяється додатковий вихідний, і всі кияни та гості міста зможуть не тільки насолодитися спілкуванням у колі сім'ї, але й цікаво провести час з дітьми.



Щороку традиційно багато церков, громадських організацій та місць культурного відпочинку влаштовують великодні гуляння, дізнатися заздалегідь про які можна трохи покопавшись в мережі. Та щоб ви не витрачали свій час, ми розповімо про найцікавіші заходи, які чекають на жителів і гостей столиці.

Великодній мамазліт в НСК «Олімпійський»

НСК «Олімпійський» 11 квітня запрошує всіх на Великодній мамазліт. Тут обіцяють організувати кілька зон для всіх – окрема ярмарок з усілякими цікавинками, зона для молодих і майбутніх мам, де обговорюватимуться питання краси, здоров'я, догляду за собою і виховання дітей, для татусів – бар, спортивні змагання, ігри на приставках, футбол і багато іншого, а для дітей – захоплююча освітня, розважальна та конкурсна програма. Вартість – 100 грн, тривалість заходу – з 11.00 до 18.00.

Фестиваль писанок у Софії Київській

Цього року в Софії Київській відвідувачі зможуть помилуватися величезною писанкою, заввишки в 6 метрів, також вперше на фестивалі будуть представлені святкові люстри з яєць, на створення яких, за словами організаторів, пішло більше 7000 яєць. І, звичайно ж, традиційно в центрі виставки на всіх чекатиме арт-зона, де професійні майстри декору навчать усіх охочих створювати неймовірно красиві великодні композиції з підручних матеріалів і розписувати яйця. Триватиме фестиваль з 9 по 19 квітня, вхід вільний кожен день для всіх бажаючих.

Великдень у парку Київська Русь

Тут гостей цього року вирішили здивувати оригінальною театральною постановкою під назвою «Як на Русі Світло Тьму перебороло». Також вже традиційно на всіх відвідувачів чекатиме маса цікавих конкурсів, лучний тир, кінне шоу, після якого можна буде покататися верхи, зона для фотосесій і різноманітні костюми, захоплюючі майстер-класи, на яких можна буде не тільки повчитися, але і зробити оригінальні сувеніри своїми руками рідним і близьким, і ще агато іншого. Триватиме фестиваль з 11 по 12 квітня, вхід для дорослих – 100 грн, пенсіонерам – 50 грн, діти шкільного віку зможуть зайти за 30 грн, ну а малюки, звичайно ж, безкоштовно.

Зустріч весни на Хуторі Савки

Відзначити Великдень і зустріти весну в найкращих українських народних традиціях пропонує Хутір Савки. Тут на вас чекатимуть народні гуляння, пісні і танці, ліплення птахів з тіста, веснянки, традиції Полісся, дегустація паски прямо з печі, майстер-класи з народної творчості, в тому числі і розпис яєць. Хутір Савки чекає всіх 12 квітня з 12.00 до 18.30, вхід – від 100 до 275 гривень.

Традиційні ярмарки, присвячені святкуванню Святої Пасхи, пройдуть в Українському домі і в «Мануфактурі», в Центрі української культури і мистецтв пройде великодня експозиція, Музей історії України здивує всіх історичними експонатами на великодню тематику родом, з XIV по ХХІ століття, а Мамаєва слобода, Феофанія, Пирогово і Українське Село порадують виключно душевними світлими службами в найкращих традиціях християнської церкви.

Світлого вам Великодня!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас