Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Іграшки на радіоуправлінні для маленьких і дорослих хлопчиків

Іграшки на радіоуправлінні для маленьких і дорослих хлопчиків
 

Машини, танки, вертольоти, літаки, підводні човни – все це завжди захоплювало хлопчиків, і чим точніша копія, і більше схожості з реальною моделлю, тим більший інтерес викликають такі іграшки. Радіокеровані іграшки неодмінно викличуть масу захвату як у маленького, так і у вже «великого» хлопчика, якщо звичайно правильно вибрати подарунок. Не дарма ж інтернет рясніє жартами із серії «Хочу сина, щоб купити йому вертоліт на радіокеруванні й самому погратися з ним ...».



Технології не стоять на місці, і сьогодні можна придбати навіть точну зменшену копію справжньої машини, катеру або вертольота, яка зможе не тільки пересуватися, але й виконувати різні трюки. А щоб ви не розгубилися в цьому величезному виборі, ми розповімо, як правильно зробити свій вибір залежно від віку.

3-7 років

Запитайте будь-якого хлопчика в цьому віці, про яку іграшку він мріє, і почуєте у відповідь – звичайно ж, про машинку на радіоуправлінні. Танки і машинки на дистанційному управлінні в якості подарунка синові, племіннику або хрещенику користуються особливою популярністю і викликають масу захоплення у дітей.

Що вибрати? Зараз дитині ще не потрібна купа функцій, та й від пульта з великою кількістю різних кнопок дитина може швидко втомлюватися, тому найкращий варіант – це вибрати досить просту в плані функцій машинку або танк яскравого забарвлення і, звичайно ж, з гарним дизайном.

7-14 років

У цьому віці дитина активно розвивається і пізнає світ, деякі всерйоз починають цікавитися моделюванням або радіоелектронікою. Хлопчикам подобається все перевіряти, експериментувати і переробляти, тому, якщо хочете здивувати дитину, зверніть увагу на реалістичні моделі машин, планерів, вертольотів, човнів або роботів на радіоуправлінні. Тим більше що з такою іграшкою дитина зможе не тільки грати, але і при бажанні перепрограмувати її або зробити їй «апгрейд» на власний розсуд.

Старше 14 років

Дорослих хлопчиків і ну дуже-дуже дорослих хлопчиків, які вже давно працюють, без сумніву порадують високотехнологічні іграшки з купою всіляких функцій і наворотів. Катери, підводні човни, вертольоти, планери, роботи, дрифтові машини і багато іншого не тільки здивує, але і захопить одержувача надовго. У цьому віці більше грає роль те, що нова іграшка вміє, ніж її зовнішній вигляд, хоча і про дизайн забувати не варто.

Кажуть, що чоловіки не дорослішають. Можливо, так воно і є, але якщо питання стосується радіокерованої іграшки, то повірте, абсолютно будь-який представник сильної статі буде просто в захваті від такого подарунка! 

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас