Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як перемогти залежність від гаджетів?

Як перемогти залежність від гаджетів?
 

Скажіть, а вам не набридло дивитися на спину чоловіка, який, тільки прийшовши з роботи, відразу ж сідає за комп'ютер, ну або, скажімо, постійно лаяти дітей за те, що вони занадто багато часу проводять в мережі? А скільки разів ви за собою помічали, що замість того, щоб зайнятися необхідними справами, сидите і переглядаєте чергову стрічку новин ваших друзів в соціальних мережах, при цьому в реальному житті добре, якщо хоча б з половиною з них вас щось пов'язує, крім спілкування онлайн?



Настала ера комп'ютерних технологій, коли ми навіть уявити собі не можемо, як може скластися наш день, якщо виключити всі електронні пристрої. Впевнена, коли у вашому будинку відключають електрику, кожен член сім'ї знаходиться в деякому замішанні, не знаючи, чим себе зайняти. Ми забули про те, як іноді приємно просто попити чаю і поговорити по душах, прогулятися ввечері по парку або написати листа від руки і послати листівку улюбленій бабусі.

Настав час взяти все це під контроль і навчитися користуватися з розумом і тільки в міру необхідності всілякими гаджетами, інакше ми ризикуємо так і провести все своє життя в Мережі, забувши про прекрасний реальний світ навколо. А допоможе вам у цьому книга-бестселер Деніела Сіберга «Цифрова дієта, або як перемогти залежність від гаджетів».

Знаменитий телеведучий, журналіст і блогер Деніел Сіберг, який сам до недавнього часу страждав від електронної залежності, в цій книзі вирішив поділитися своїм секретом того, як розподілити свій час і поводитися з гаджетами, щоб вони не відбирали весь вільний час. У цій книзі ви знайдете цікаві поради, прості рекомендації і неймовірно корисні вправи і питання, які змусять вас змінити своє ставлення до маленьких «помічників» і, нарешті, побачити реальний світ і отримати справжні емоції, замість беземоційного спілкування в мережі.

Крім того, кожна мама, яка дбає про психологічне здоров'я своєї дитини, зможе почерпнути цінні поради про те, як має бути організоване домашнє спілкування з гаджетами, як відучити дитину від постійного просиджування в месенджерах і соціальних мережах.

Настав час зупинитися і подумати – а чи те місце, яке ми хочемо, займають в нашому житті сматрфони, ноутбуки, електронні книги і багато іншого? Про те, як звести надмірне спілкування з гаджетами до раціонального їх використання (адже вони спочатку були покликані зробити наш світ простіше і краще) і допомогти це зробити всім рідним і близьким, читайте у свіжому виданні Денаела Сіберга «Цифрова дієта». І дуже скоро ваше життя зміниться на краще.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас