Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як не втратити жіночність – модні рішення для молодої мами

Як не втратити жіночність – модні рішення для молодої мами
 

З появою дитини у кожної жінки з'являється чимало турбот, які займають весь час. Через брак сил і вільного часу багато молодих матусь забувають стежити за собою, а це – величезна помилка. Погодьтеся, адже кожній дитині хочеться, щоб її мама завжди була красивою і привабливою. Тому, дорогі матусі, постарайтеся взяти себе в руки і стежити за тим, як ви виглядаєте кожен день, а ми порадимо, як сформувати максимально зручний і жіночний гардероб.



Джинси – зручно і практично

Джинси або, на крайній випадок, стильні штани – вірні друзі молодої мами. Це завжди зручно, практично, і виглядає неймовірно привабливо, якщо, звичайно, мова йде не про старі джинси, які давно втратили свій колір і форму. Придбайте пару нових модних джинсів, наприклад, стильні і трендові бойфренди. Такі джинси не тільки дуже модні, але й неймовірно зручні.

Не забуваємо про сукні

Те, що гардероб молодої мами повинен бути практичним і зручним, ще не означає, що можна забути про сукні. А адже саме сукні вважаються найжіночнішою річчю в шафі кожної модниці. Звичайно, коктейльні сукні вже напевно не займатимуть настільки вагоме місце у вашому гардеробі, проте прості і легкі сарафани, які не сковують рухів – ідеальний варіант для літніх прогулянок з малюком.

Відкриваємо ніжки

Те, що ви тепер стали мамою, зовсім не означає, що варто поставити на собі хрест і забути про те, що ви – сексуальна і приваблива жінка. Тут, звичайно ж, вам допоможуть прості джинсові та інші стильні шорти. До того ж, шорти відмінно поєднуються із взуттям на плоскій підошві, і ваші ноги не будуть втомлюватися під час прогулянки. А ось зі спідницями варто бути обережніше, вони частіше вимагають наявності каблука, і невдало підібране поєднання може вмить перетворити вас престарілу леді.

Комбінезони – вірні друзі

Придбайте собі пару стильних комбінезонів, і ви по праву оціните всі переваги цього одягу. Це – зручність, комфорт, жіночність; а ще, вам не потрібно придумувати, як скомбінувати верх і низ. Вибираючи вільні моделі, ви, тим самим, прекрасно підкреслите свою фігуру.

Аксесуари – наше все

Щоб не перетворитися на безлику сіру мишку з натовпу, не забувайте про стильні аксесуари, здатні перетворити ваш образ, додавши йому цікавої родзинки. Великі сумки, стильні окуляри і пара яскравих шарфиків урізноманітнюють ваш гардероб і додадуть свіжості навіть повсякденному вбранню.

Дитина – це не означає, що потрібно забути про себе, таку жертву ніхто не оцінить. А красива і щаслива мама – запорука відмінного настрою кожного члена сім'ї. Так що, не лінуємося і намагаємося знаходити хоч кілька хвилин на день, які ви можете присвятити собі коханій!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас