Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Креативна вагітність – оригінальні футболки для майбутніх мам

Креативна вагітність – оригінальні футболки для майбутніх мам
 

Вагітність – це непростий, але в той же час такий довгоочікуваний період у житті багатьох жінок. З нею пов'язана величезна кількість страхів і переживань, та й мінливий настрій на додачу часом не дають повною мірою насолодитися цим чудовим періодом у житті. Але не варто переживати – засмучення в цей час вам зовсім ні до чого, а краще зарядитеся позитивом з прикольними креативними футболками для майбутніх мам.



Веселі футболки для вагітних із кумедним малюнком або написом – це відмінний спосіб підняти настрій собі і оточуючим, позитивні емоції так важливі в цей особливий період майбутнім батькам! Мама, яка випромінює позитив, демонструючи відмінне почуття гумору, насолоджуючись своїми новими формами, точно не буде страждати від перепадів настрою і переживати через дрібниці.

У чому ще принадність футболок для вагітних? Ви, напевно, самі не з чуток всерйоз втомилися від постійних розпитувань про те, на кого чекаєте, коли чекаєте і так далі. Так от, з такою футболкою у вас більше не буде необхідності відповідати всім на ці нав'язливі питання. Футболка з написом «Буду навесні (восени)», «Татусеві принцеси» із зображенням двох дівчаток, або «Мамин захисник», відповість за вас, позбавивши від зайвих питань.

Також тематична футболка із веселим малюнком може стати відмінним нарядом для сімейної фотосесії, якщо ви вирішите зберегти цей важливий період у вашому сімейному житті на довгу пам'ять. А ще – просто допоможе змусити навколишніх ставитися до вас з великою увагою – поступатися місцем у транспорті, допомагати з важкими речами і т.п.

Під час вагітності фігура жінки швидко змінюється, і старі звичні речі носити стає просто неможливо. Гардероб майбутньої мами просто необхідно поповнити обновками з натуральних тканин, які подарують максимум комфорту їй і майбутньому малюкові. А тепер скажіть, що може бути комфортніше для тіла, ніж проста м'яка і приємна бавовняна футболка?! Особливо, якщо мова йде не про просту річ, а футболку з натуральної бавовни з веселим принтом, спеціально продуманої моделі, що розширюється донизу – в такій футболці комфорт вам гарантований. А якщо ви не можете знайти те, що було б вам до душі, то можете просто замовити оригінальну футболку з малюнком, який оберете самі. Креативної вам вагітності!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас