Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як економити на онлайн шопінгу

Як економити на онлайн шопінгу
 

Не секрет, що сьогодні здійснювати різноманітні покупки набагато вигідніше в інтернеті. І все це тому, що інтернет-магазини заощаджують значну суму на оренді приміщень, зарплаті продавцям і охороні. Але, виявляється, навіть в мережі можна знайти куди більш цікаві пропозиції, які дозволять значно заощадити і придбати будь-які речі ледве не за ціною виробників. Про прості секрети економії в мережі ми розповімо далі.



Заощадити на покупках для себе, подарунках подружкам або рідним можна, і це дуже просто!

По-перше, перш ніж замовляти нові речі, які сподобалися в тому чи іншому онлайн-магазинчику, «пошерстіть» сервіси, що пропонують знижки, купони і промокоди. У наш час такі купончики доступні для найрізноманітніших товарів і практично всіх відомих інтернет-магазинів.

По-друге, візьміть собі за звичку регулярно переглядати різні сервіси, на яких ви зможете не тільки вигідно придбати обновки, але і продати речі, які не носите або не підійшли. Це можна зробити як на звичайних онлайнових дошках оголошень, так і на спеціальних сайтах, присвячених купівлі та продажу нового та б/в одягу.

На форумах можна познайомитися з іншими такими ж модницями у своєму місті і здійснювати спільні покупки товарів оптом безпосередньо у виробників.

Ну а вічну проблему повної шафи і «нема що одягти» допоможуть вирішити сучасні сервіси по дресскроссінгу, де ви зможете обміняти предмети гардеробу, які набридли чи не подобаються, на речі інших модниць.

Як бачите, є чимало цікавих варіантів. Головне, будьте активні, і ви неодмінно зможете знайти найвигідніші пропозиції для себе і своїх рідних.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас