Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Про смачні і здорові відносини

Про смачні і здорові відносини
 

Ми так звикли дбати про своє тіло – вибираємо тільки найкращі та найсвіжіші продукти, займаємося спортом, відмовляємося від шкідливих звичок, і при цьому абсолютно не турбуємося про свій моральний і психологічний стан. Але ж відчути себе по-справжньому щасливою людиною, повною сил і енергії, неможливо без обох цих складових.



Майкл Маттео пропонує подивитися на свої стосунки з оточуючими людьми під новим кутом, порівнюючи їх зі здоровим харчуванням. Адже у їжі і відносин не так вже й багато відмінностей – погана їжа може підірвати наше здоров'я, викликавши отруєння, а одна розмова може зіпсувати настрій на цілий день, вибивши вас із колії.

Подивіться, що лежить у вашому холодильнику... від того, якими продуктами ви харчуєтеся, залежить ваше здоров'я. А тепер подумайте про те, з якими людьми ви спілкуєтеся постійно, будь то рідні, друзі або колеги по роботі, якими емоціями наповнює вас спілкування з цими людьми, і що ви відчуваєте, передчуваючи зустріч з ними? Здорове і приємне спілкування, подібне смачній і корисній їжі, здатне наповнити нас силами і енергією.

І не варто говорити про те, що вас так виховали, і ви просто змушені спілкуватися з тими людьми, які вам відверто неприємні. Ви ж не їсте смажену капусту або манну кашу тільки тому, що в дитинстві вас мама привчила. Ви – доросла людина і здатні самі вирішувати, чим наповнювати своє життя.

Якщо ви ніяк не можете налагодити гармонійні стосунки з усіма, хто вас оточує, зупиніться! Іноді корисно трохи «поголодувати» або сісти на «дієту», щоб очистити своє тіло від шкідливого впливу і зрозуміти, що дійсно вам необхідно.

«Книга о вкусных и здоровых отношениях» розповість вам про те, як правильно «приготувати дружбу, любов і взаєморозуміння», скласти свій «раціон спілкування», щоб він приносив вам максимум задоволення і користі, налагодити стосунки з рідними, друзями і близькими і, нарешті, позбутися від тих, хто щодня псує ваш настрій. А прості вправи допоможуть зрозуміти, що саме вам потрібно.

Книга прекрасно і легко читається, тому підійде як для дорослих, так і для підлітків. Приємного читання, і нехай ваше спілкування з близькими людьми стане найприємнішими хвилинами у вашому житті!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас