Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найоригінальніші коляски з усього світу

Найоригінальніші коляски з усього світу
 

Купити просту коляску для дитини сьогодні не складно – величезна кількість компаній-виробників щороку пропонують широкий асортимент найсучасніших моделей. Але кого задовольнить проста коляска, якщо сьогодні модно виділятися?



Найбільш популярними сьогодні є коляски-трансформери, які об'єднують в собі класичну конструкцію з люлькою для новонароджених і прогулянкову коляску для дітей старшого віку. Але величезний асортимент таких колясок в інтернет і звичайних магазинах не робить їх особливими, а скоріше звичними для всіх. Ну, а як щодо коляски-трансформера, яка крім усього перерахованого також може перетворюватися в зручний стільчик для годування, або до якої замість звичної люльки можна прикріпити автокрісло?! Все це реально, якщо мова йде про коляску i'COOPacific 11.

незвичайні дитячі коляски

А ось інша модель сподобається практичним матусям, які люблять здійснювати обдумані і стратегічно вигідні покупки. Babyoom – це справжній трансформер, який може з простої прогулянкової коляски, правда з трохи незвичайним дизайном, перетворитися на зручну перевозку для продуктів з сумкою або дитячий велосипед.

незвичайні дитячі коляски

І ще один неймовірний винахід, який напевно сподобається активним матусям, що обожнюють спорт і тривалі прогулянки. Ця коляска може виконувати роль люльки для прогулянки з малюком протягом дня або ж трансформуватися в коляску з велосипедною системою для батьків. З такою коляскою ви зможете набагато швидше пересуватися, а заодно розповідати і показувати малюкові цікаві місця.

незвичайні дитячі коляски

А ось така коляска просто зобов'язана бути у всіх батьків, які не уявляють своє життя без подорожей. Неймовірно зручна коляска, яка є конструкційною частиною звичайного валізи на коліщатках – перевернувши валізу в горизонтальне положення, спеціальна конструкція утворює м'яке крісло для дитини. Погодьтеся, так пересуватися по аеропорту набагато зручніше, ніж тримаючи в одній руці валізу, а в іншій – дитину.

незвичайні дитячі коляски

SmartBabyCase – це абсолютно новий і свіжий підхід до того, як зробити прогулянки з малюком максимально приємними. Ця коляска має вбудований датчик, який контролює кількість подаваного кисню і надійно захищає малюка від усіх несприятливих погодних умов. Однак літні прогулянки з такою коляскою виключені.

незвичайні дитячі коляски

І ще один вельми цікавий екземпляр – ретро коляска трансформер, яка не тільки захистить дитину від негоди, але і підкреслить відчуття стилю батьків. Хоча в літню спеку вашому малюкові навряд чи буде комфортно в ній.

незвичайні дитячі коляски

Цілком імовірно, що в найближчому майбутньому основна маса колясок для дітей виглядатиме саме так, а можливо, вони так і залишаться незвичайними моделями для неординарних і ексцентричних батьків. Як кажуть, час покаже, а поки що нам залишається дивуватися і чекати чергових новинок від сучасних дизайнерів.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас