Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати електромобіль для дитини?

Як вибрати електромобіль для дитини?
 

Якщо ви шукаєте дійсно хороший подарунок для дитини, електромобіль може стати саме таким. З ним малюк буде себе почувати так, ніби у нього є власна дорога і красива машина. Крім того, така іграшка змусить дитину забути про телевізор і комп'ютер і проводити більше часу на вулиці.



Сучасні магазини пропонують по-справжньому величезний вибір дитячих електромобілів: найрізноманітніші бренди, дизайни, функції – серед такого розмаїття складно не розгубитися! Який же електромобіль найкраще підійде вашій дитині?

Порада 1: Вибирайте електромобіль, виходячи з віку дитини

Це важливо і з точки зору безпеки, і з точки зору інтересу, який малюк проявить до іграшки. У різному віці діткам подобається різне, тому враховуйте інтереси і захоплення своєї дитини. Також ви повинні знати, що купувати електромобілі для вулиці не рекомендується дітям до 5 років. Авто має підходити дитині за розмірами, а функції – за наявними навичками. Так, занадто велику машину маленькій дитині буде важко вести, вона не зможе нормально сидіти і дотягнутися до всіх інструментів управління автомобілем. А додаткові функції, призначені для дітей старшого віку, не принесуть малюкові ніякого задоволення – ви тільки дарма за них переплатите. Чи варто говорити про те, що занадто маленький електромобіль і зовсім не підійде? Адже дитина навіть не зможе комфортно в ньому вміститися.

Порада 2: Зверніть увагу на додаткові функції в дитячому авто

Якщо машина обрана за віком, у ній можуть бути різні додаткові функції, які зацікавлять крихітку. Звичайно ж, чим більше буде таких функцій, тим дитині буде цікавіше їздити на електромобілі. Зверніть увагу на такі функції, як: передній і задній хід автомобіля, можливість включити фари, зручний батьківський пульт для дистанційного керування машиною. Крім того, електромобіль повинен легко збиратися, щоб вам не довелося після його купівлі витрачати години на його збірку. Деякі виробники продають на 99% зібрані дитячі електромобілі – це оптимальний варіант.

Порада 3: З особливою уважністю поставтеся до безпеки електромобіля

Щоб дитина не травмувалася під час їзди на електромобілі, при покупці ви повинні особливу увагу приділити безпеці дитячого транспортного засобу. Залежно від віку такі авто мають різну максимальну швидкість, проте краще, якщо у вас буде можливість настроювати обмеження швидкості самостійно. Також перевірте наявність ременів безпеки, спробуйте, наскільки стійкий автомобіль, для якої місцевості він призначений: тільки для рівних поверхонь, таких як асфальт, чи для трави і гравію в тому числі.

Порада 4: Прочитайте характеристики акумулятора

Щоб дитина могла їздити на улюбленому електромобілі в своє задоволення, ви повинні вибрати модель з витривалим акумулятором – максимальним часом автономної роботи між підзарядками.

Порада 5: Врахуйте вимоги виробника по догляду за електромобілем

Щоб електромобіль, куплений за накопичені вами чималі гроші, прослужив якомога довше, за ним необхідно доглядати. Тому постарайтеся вибрати модель, максимально просту у догляді. Також зверніть увагу на те, що можливо вам доведеться купувати запчастини для дитячого авто – ви повинні знати, де їх можна придбати. Деякі виробники пропонують гарантійне обслуговування електромобіля після покупки – це найкращий варіант, на який ви можете витратити свої гроші.

Автор: Анна Сальнікова

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас