Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкрасивіші колірні рішення для оформлення весілля (частина 1)

Найкрасивіші колірні рішення для оформлення весілля (частина 1)
 

Давно вже минули ті часи, коли весілля оформлялися випадковим чином, не дотримуючись певної колірної гами. Сьогодні ж наші традиції все частіше поєднуються із західними віяннями, що дозволяє зробити весілля по-справжньому красивим. Вибираючи стиль і колірну гамму весілля, серед усіх сучасних можливостей не складно розгубитися. Тому ми пропонуємо вам найбільш вдалі комбінації кольорів, які зроблять ваше весілля оригінальним і по-справжньому красивим.

Мандариновий + Лаймовий + Шоколадний

Ідеально для: сучасного молодіжного літнього весілля

Поради: Якщо ви вибрали такі яскраві кольори для свого весілля, як мандариновий і лаймовий зелений, для гармонійної колірної гами їх необхідно розбавити більш стриманим відтінком – наприклад, шоколадним, хакі, кремовим або кольором слонової кістки.

Синій + Жовтий + Сірий

Ідеально для: літнього весілля в мегаполісі

Поради: З такою колірною гамою ви отримаєте стильне урбаністичне весілля – синій, жовтий і сірий чудово поєднуються з класичними весільними нарядами. Продумуючи все до дрібниць, зробіть ці дрібниці максимально простими – мінімалістичними.

Блакитний + Жовтий + Білий

Ідеально для: стриманого і елегантного весняного весілля

Поради: У такій колірній гамі ваше весілля має бути по-справжньому вишуканим: це має бути не молодіжне весілля у неформальному стилі, а витримане і продумане торжество.

Чорний + Рожевий + Білий

Ідеально для: весілля в закритому приміщенні в будь-яку пору року

Поради: Наповніть традиційне формальне весілля ніжністю і романтикою за допомогою півоній або анемон, візерунків в дамаському стилі і красивої поліграфічної продукції.

Чорний + Помаранчевий + Темний бежевий

Ідеально для: теплого осіннього весілля

Поради: Відмовтеся від традиційного весільного шику: розкішної сукні нареченої, шикарного торта і т.д. У декорі ви можете використовувати будь дари осені, а ваше весілля може навіть бути чимось схожим на Halloween-вечірку.

Шоколадний + Зелений + Золотий

Ідеально для: весілля на природі, весілля в стилі рустік і просто теплого літнього або осіннього весілля

Поради: У цьому випадку вам доведеться подбати про те, щоб колірна гамма вашого весілля не асоціювалася з камуфляжем – зробити це необхідно за допомогою елегантного і вишуканого декору.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас