Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкрасивіші колірні рішення для оформлення весілля (частина 2)

Найкрасивіші колірні рішення для оформлення весілля (частина 2)
 

Настала осінь, так би мовити, оксамитовий сезон для весіль. Не жарко і не холодно, тому як церемонію, так і сам банкет можна провести як на вулиці, так і в приміщенні – вашим гостям буде комфортно в будь-якому випадку. Не знаєте, як оформити красиве осіннє весілля, і яку колірну гамму вибрати, щоб ваше торжество було пишним, романтичним, елегантним і відрізнялося від інших осінніх весіль? Перегляньте наші ідеї.



Звичайно ж, в основну колірну гамму осені входять червоний, оранжевий, жовтий, зелений, коричневий. Але ці кольори можна не тільки поєднувати між собою, а і розбавити іншими, не менш цікавими відтінками, які привнесуть в стиль весілля свою родзинку.

Мандариновий + Помаранчевий + Жовтий

красиві кольори для осіннього весілля

Ідеально для:
сучасного осіннього весілля

Поради: Зробіть акцент на яскравих осінніх квітах – нехай саме вони стануть основою вашого декору. Ідеально підкреслить їхню яскраву осінню красу білий фон: стіни, скатертини, штори. Інтер'єр залу повинен бути простим і витонченим, без зайвого декору, щоб у ваших гостей не рясніло перед очима. Гарна ідея також – білий весільний намет на свіжому повітрі.

Теракотовий + Жовтий + Бежевий

красиві кольори для осіннього весілля

Ідеально для:
елегантною осіннього весілля

Поради: Така яскрава і насичена колірна гамма чудово поєднується з традиційними весільними атрибутами: високий багатоярусний торт, красивий посуд, ошатна сервіровка столу, вишуканий декор приміщення – все, що зробить ваше весілля по-справжньому розкішним.

Пурпурний + Маковий червоний + Жовтий

красиві кольори для осіннього весілля

Ідеально для:
теплого осіннього весілля під відкритим небом

Поради: З такою яскравою кольоровою гамою постарайтеся одягнути обслуговуючий персонал в що-небудь нейтральне, та й декор зробити світлим і мінімалістичним. Виберіть білий намет, столи накрийте простими білими скатертинами або зовсім відмовтеся від них (натуральне дерево також відмінно доповнить стилістику торжества). Прикрасьте торт живими або кондитерськими квітами – нехай він буде схожий на справжній витвір флористичного мистецтва.

Синій + Баклажановий + Золотий

красиві кольори для осіннього весілля

Ідеально для:
осіннього весілля в стилі арт-деко

Поради: Перетворіть своє торжество в шикарну вечірку в стилі Гетсбі з живою музикою і нескінченними келихами шампанського. І обов'язково закінчить вечір чимось феєричним, наприклад, вистріливши блискітками з гармати або купивши дійсно красивий дорогий феєрверк.

Бордовий + Персиковий + Блідий зелений

красиві кольори для осіннього весілля

Ідеально для:
осіннього весілля в стилі рустік

Поради: Ваше весілля має бути простим і романтичним, максимально близьким до природи. Постарайтеся включити в декор так багато дерева, як тільки зможете, прикрасьте торжество красивими свічниками або світильниками зі свічок в банках.

Автор: Сальнікова Анна

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас