Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Гелевий манікюр чи гелеве нарощування нігтів: що вибрати?

Гелевий манікюр чи гелеве нарощування нігтів: що вибрати?
 

Перевагами як гелевого нарощування нігтів, так і покриття гель-лаками користується безліч сучасних жінок. Якщо і ви втомилися від того, що ваші нігті і манікюр виглядають неідеально, то можливо, починаєте подумувати про перший або другий варіант. Обидва вони зараз більш ніж доступні. Але що вибрати – просто покриття чи нарощування нігтів? Ми допоможемо вам розібратися.

Нарощування нігтів гелем

Цей процес досить простий:

- Поверхня нігтя попередньо обробляється: вирівнюється, знежирюється;

- На нігтьову пластину наноситься до 3х шарів гелю, кожен з яких ретельно просушується в УФ-лампі;

- Після цього нігті можна підпилювати і фарбувати, як звичайно.

Навіщо робити нарощування нігтів, якщо ваші власні нігті і так гарні? Гелеве покриття, нанесене на нігтьову пластину, зміцнює її і діє як захисний бар'єр. В результаті ваші нігті продовжують рости, але не ламаються, не кришаться, не лущаться – нарощені нігті дуже міцні. Незважаючи на це, підпилювати і фарбувати їх можна, як звичайні, а догляд за ними потрібен мінімальний. Плюс, лаки набагато краще лягають на штучну гелеву поверхню, ніж на справжні нігті – і наносяться рівніше, і тримаються довше.

Покриття нігтів гель-лаком

Якщо ваші нігті самі по собі здорові і красиві, а ви просто хочете, щоб ваш манікюр виглядав професійно, гелевий манікюр стане для вас оптимальним вибором. Процес тут аналогічний:

- Поверхня нігтя вирівнюється і знежирюється;

- Наноситься базове покриття, гель-лак до 3х шарів, фінішне покриття – все тонкими шарами, кожен з яких просушується в УФ-лампі;

- Липкий шар стирається за допомогою спирту або спеціального засобу, і вуаля!

Гель-лаки також додають нігтям міцності, але в цьому плані не зрівняються з нарощуванням. Проте ваші нігтики виглядають природно (у той час як природний вигляд нарощених нігтів залежить від майстерності манікюрного майстра). Якщо ваші нігті і так міцні і красиві, і ви лише хочете, щоб манікюр тримався якомога довше, покриття гель-лаком – те, що вам потрібно. Оновлювати його доведеться раз на 2-3 тижні. А якщо ви захочете змінити колір, ви можете фарбувати нігті звичайним лаком поверх гель-лаку, і знімати звичайний лак безацитоновим засобом – з гелевим покриттям нічого не трапиться!

Обидва варіанти – і нарощування нігтів гелем, і покриття гель-лаком – за ціною зараз досить доступні, і різниця між ними невелика (покриття трохи дешевше). Крім того, всі необхідні матеріали зараз продаються в широкому асортименті, а в мережі ви без зусиль знайдете покрокові інструкції, після чого зможете навчитися робити гелевий манікюр або нарощування в домашніх умовах.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас