Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як правильно носити годинник: поради для чоловіків

Як правильно носити годинник: поради для чоловіків
 

Годинник сьогодні виконує багато функцій, він, окрім свого основного завдання – допомагати нам слідкувати за часом, підкреслює стиль, статус, помагає виділитись із «загальної маси».



Ви не носите годинник, бо вважаєте, що він не такий вже й потрібний (мобільний телефон теж час показує)? Значить ви ще не знайшли «своєї» моделі, яка красномовно говоритиме про власника. Справді, в якійсь мірі годинник – статусна річ, яка демонструє приналежність до певної соціальної групи. З його допомогою можна багато чого невербально сказати оточуючим. Завітайте до інтернет-магазину швейцарських годинників http://invicta.com.ua/men-watches – тут ви зможете вибрати якісний годинник з унікальним дизайном серед надвеликого модельного ряду, який не залишить вас байдужими. Перетворіть процес створення свого ідеального образу на задоволення!

Якими бувають наручні годинники?

• Класичні – елегантні та мінімалістичні моделі, які ідеально впишуться у ваш діловий образ, хоча досить гармонійно можуть доповнити і більш вільний стиль одягу. Ремінці таких годинників виготовляють, зазвичай, зі шкіри, або ж роблять їх металевими.

• Спортивні – за дизайном вони можуть бути досить різноманітними, тут немає строгих обмежень. Такі годинники розраховані для використання в умовах з підвищеним навантаженням, тому для їх виготовлення використовуються міцні матеріали, які захищають годинник від механічних ушкоджень і вологи.

• Ювелірні – більш ексклюзивні моделі, які є предметом розкоші. Для їх виготовлення і оздоблення використовують дорогоцінні метали та камені, що робить їх своєрідним витвором мистецтва.

Як правильно носити годинник?

Особливих обмежень тут, звісно, немає, проте, якщо ви повинні дотримуватись стриманого ділового етикету – маєте знати, що годинник, поряд із затискачем для краватки, запонками і обручкою – єдині дозволені аксесуари для чоловіків.

На якій руці носити годинник? Звісно, кожен сам визначає для себе, як йому зручніше. Більш поширено носити наручний годинник на зап’ясті лівої руки, і це зрозуміло, адже вона є менш активною, тому є менше шансів пошкодити годинник, так, як то кажуть, зручніше (для шульги зручніше, мабуть, носити годинник на правій руці).

Не потрібно надто сильно затягувати годинник, але і висіти на зап’ясті як браслет він теж не повинен, вам має бути зручно в будь-який час перевірити годину.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас