Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Смачні ідеї: як урізноманітнити звичний курячий суп?

Смачні ідеї: як урізноманітнити звичний курячий суп?
 

Курячий суп з локшиною – по-справжньому універсальна страва. Ми із задоволенням їмо його і в жарку погоду, коли хочеться чогось легшого, і в холодну, коли нас долають застуди та просто хочеться зігрітися. Крім того, курячий бульйончик завжди смачний і є дієтичним – його можна вживати як під час дієти для схуднення, так і при багатьох захворюваннях, при яких раціон харчування жорстко обмежується. А чи знали ви, що суп з курки не просто дуже корисний, але і цілющий? Він допомагає боротися з багатьма захворюваннями травної системи, прискорює зрощення кісток при переломах, лікує від застуди та грипу тощо.



Отже, користь курячих супчиків незаперечна. Тому ми пропонуємо вам кілька простих і перевірених способів урізноманітнити традиційний курячий суп з локшиною.

Як урізноманітнити звичайний курячий суп з локшиною?

Спосіб 1: Додайте овочів

Як правило, в курячий бульйончик ми додаємо свіжі або обсмажені цибулю і моркву. Спробуйте також додати трохи селери, броколі, кабачки, солодкий перчик, капусту або шпинат. І не забувайте про свіжу зелень! Так ви отримаєте легкий овочевий супчик на курячому бульйоні з якісно новим смаком. Однак, вирішивши додати в суп зелені листові овочі, кидайте їх безпосередньо в кінці, коли суп вже готовий (інакше вони занадто розваряться).

Спосіб 2: Приготуйте сирний бульйон

Ідеально поєднується з куркою бульйон на основі плавленого сирка – додавши його, ви отримаєте смачнийі дуже ніжний крем-суп. Як це зробити? Під час кипіння розпустіть в бульйоні плавлений сирок (300 грамів на 2 л бульйону), постійно помішуючи. Дуже смачно доповнить такий супчик зажарка з цибулі та моркви, приправлена 1-2 ст. л. соєвого соусу. Також прекрасно впишуться в даний рецепт і грибочки, і зелень. А при подачі в супчик можна кинути трошки сухариків.

Спосіб 3: Експериментуйте зі спеціями

Спробуйте крім звичних солі і перцю (можливо, цукру), додати більше сушених спецій. Це може бути орегано, чебрець, базилік, для сирного крем-супу – трохи мускатного горіха. Додавайте спеції потроху і постійно пробуйте, щоб страва не вийшла занадто пряною.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас