Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як правильно підібрати взуття до чоловічого ділового костюму

Як правильно підібрати взуття до чоловічого ділового костюму
 

Ділова мода – це окрема гілка моди, яка має свої правила та принципи. Основні тенденції тут – елегантність, стриманість, респектабельність. І даремно багато людей й вважають, що в діловому стилі важко виділитись, насправді бути яскравим та підкреслити свою індивідуальність можна і в рамках строгого ділового дрес-коду. Важлива роль тут належить таким деталям, як, наприклад, взуття, ремінь, годинник, запонки, краватки.



Безперечно, роль взуття в образі чоловіка, а особливо ділового чоловіка, дуже важлива. Є навіть така думка, що перше враження про мужчину складають саме кинувши погляд на його туфлі, які є, так би мовити, «візитною карткою» мужчини.

Обов'язково відвідайте інтернет-магазин www.midashop.com.ua - тут ви знайдете взуття на всі випадки життя: якісне і стильне, зручне і надійне. Різноманіття моделей задовольнить смаки кожного, і ви напевно знайдете тут свою ідеальну пару!

Обираючи взуття для ділового образу, маєте знати деякі важливі правила:

• Взуття має відповідати кольору костюма, може бути на тон темніше. Насправді, 90% ділового взуття є чорним – це найбільш універсальний колір. Світлі туфлі одягають літом, до світлого костюму. Слід, також, пам’ятати, що колір взуття має відповідати кольору ременя, тому якщо ви взуваєте, наприклад, коричневі туфлі, ваш чорний ремінь сюди вже не годиться.

• Матова чи глянцева шкіра – на ваш вибір, проте туфлі із м’якої матової шкіри є більш універсальними, підійдуть до будь-якого одягу (лаковане взуття краще співвідноситься із смокінгом, тобто є доречнішим для «особливих» випадків).

• Тонка підошва та відсутність зайвих прикрас – основна ознака класичних ділових туфель. Вони можуть бути на шнурівці (відкритій чи закритій), або ж на резинці, захованій під язичком, - лаконічні і стримані.

• Замшеве взуття, або ж шкіряне взуття яскравих кольорів не вписуються у строгий діловий дрес-код. Як і, звісно, відкритий носок чи п’ятка.

• Щодо шкарпеток, які ви одягаєте під туфлі – вони мають бути за кольором темнішими від штанів, але в тон костюму та туфель.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас