Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як пора року, в яку ми народилися, впливає на наш характер?

Як пора року, в яку ми народилися, впливає на наш характер?
 

Всі ми знаємо, що наша вдача залежить від сузір’я, під яким ми народжені, від нашого імені. А чи знали ви про поділ на «зимові», «весняні», «літні» та «осінні» характери? Пора року, в яку ми народжені, впливає на наш характер. Не вірите? Впевнені, знайдете підтвердження цьому, прочитавши характеристику «своєї» пори роки та співставивши описані риси характеру зі своїми =).



«Зимові натури» - зазвичай складні і дещо суперечливі. Це вперті люди, які знають собі ціну і не дозволять «наплювати собі в кашу». Люди, народжені взимку, наділені такими рисами як цілеспрямованість, сила волі, вони здатні досягати високих результатів у будь-якій справі. Притаманні їм і надмірна емоційність, навіть дратівливість. «Робити бурю в склянці води» – це про них. А ще, «зимові» не пробачають зради. Самі ж дуже вірні – як у стосунках із партнером, так із друзями, дружити вони вміють. Виходить досить гаряча і норовлива суміш, дарма, що люди ці народжені в холодну пору року.

«Весняні натури» - протилежність «зимовим», вони відрізняються надмірною нерішучістю, вразливістю. Часто на весні народжуються особливо талановиті персони, проте вони не завжди можуть реалізувати свої таланти через надмірну несміливість. «Весняні» люблять похвалу, легко піддаються лестощам, що є їхньою слабкістю. Проте, переконати таку людину в чомусь буває дуже нелегко. «Весняні» натури легкі на підйом, спонтанні, іноді навіть дещо легковажні, товариські.

«Літні натури» - це, зазвичай, добрі та великодушні люди, а ще – дуже енергійні, справжні лідери. Вони готові віддати останнє, покликані служити, помагати, «підставляти плече». Таким людям рідко властива дріб’язковість. Із відкритою душею вони крокують світом, через що інколи «обпікаються». Агресія – непритаманна риса «літнім» натурам – вони веселі, добрі, легкі. Проте, ці люди не терплять неправди, вона може їх вивести з рівноваги.

«Осінні натури» - поетичні та піднесені особи. Природа наділила їх чуттєвістю, художніми талантами, а ще – розсудливістю і здоровим глуздом. Ці люди не люблять конфліктів та з’ясування стосунків. Нажаль, «осінні» натури найбільш схильні до депресивних станів, що не раз отруює їм життя, вони є доволі вразливими, люблять займатися «самоїдством». Людина– «осінь» більше, ніж представники інших пір року, любить самоту та спокій.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас