Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Домашні фітнес-вправи з миттєвим результатом

Домашні фітнес-вправи з миттєвим результатом
 

Спорт і фізичні вправи – запорука красивої фігури. Як правило, перші результати від занять можна побачити лише через кілька місяців, а на це не завжди вистачає терпіння і часу. Для тих, хто хоче побачити перші плоди своїх старань відразу, пропонуємо 6 найкращих домашніх вправ з миттєвим результатом.



Ролик

Ця вправа інтуїтивно зрозуміла всім – встаньте на коліна, упріться руками в рукояті ролика і плавно випрямляйте тіло до горизонтального положення, потім поверніться назад. Почати можна всього з 5 хвилин на день, поступово збільшуючи навантаження. Незважаючи на свою простоту, ролики для пресу дозволяють в лічені дні підтягнути животик і прибрати боки, а при регулярних заняттях – підкачати сідниці, спину і руки.

Планка

Якщо у вас немає ролика, тоді можете спробувати планку – дуже проста, але не менш ефективна вправа, при виконанні якої працюють практично всі м'язи тіла, особливо прес і м'язи плечового поясу. Почати можна всього з 20-40 секунд на день, поступово збільшуючи час до 3 хвилин. Якщо стояти в такому положенні у вас не складає труднощів, тоді можна спробувати інші варіанти цієї вправи, наприклад, з піднятою вгору або відведеною в сторону ногою, в упорі з додаткової платформи або з м'ячем.

Скакалка

Стрибки на скакалці можна назвати ідеальним кардіотренуванням, коли на походи в спортзал або біг просто не вистачає часу. Скакалка сприяє схудненню і покращує загальний тонус м'язів. При цьому все, що вам буде потрібно для занять – це проста скакалка, а почати можна з 50 стрибків щодня.

Випади

Найкращою вправою для ніг завжди вважалися випади. Це – одна з базових вправ, при якій задіяні всі групи м'язів. Випади можна робити як статичні, так і випади-ходьбу, випади з перекатом, бічні випади, а для самих тренованих – випади з грифом або гантелями. У будь-якому випадку, якщо ви давно мріяли про ідеальні ніжки, випади допоможуть вам у цьому.

Махи

Позбутися зайвих сантиметрів і «ефекту галіфе» на стегнах допоможуть звичайні махи ногами. Тут два основних варіанти – махи убік і назад прямою ногою стоячи, з утриманням ноги на 10 секунд у верхньому положенні, або на колінах вгору і убік. Під час вправ не забувайте стежити за поставою.

Скручування

Ця ефективна вправа дозволяє всього за кілька хвилин на день пропрацювати одночасно м'язи верхнього і нижнього пресу. Для виконання потрібно лягти на спину, зігнувши ноги в колінних суглобах, руки за головою. Ноги і корпус повільно піднімайте назустріч одне одному і так само повільно опускайте назад.

Усього кілька хвилин на день, і ви завжди в прекрасній формі!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас