Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Витратитися чи заощадити: які джинси варті ваших грошей?

Витратитися чи заощадити: які джинси варті ваших грошей?
 

Мабуть, ми не будемо говорити про те, наскільки джинсовий одяг практичний і універсальний. Але часом вибрати нові джинси буває дуже непросто. Перш ніж дивитися на колір і фасон, ви повинні зрозуміти, на які моделі і матеріали варто витратитися, адже ви їх будете носити не один рік, а на яких можна заощадити, адже вони не завжди будуть модними або актуальними. Отже...



Джинси-скінні: На них варто витратитися. Вони прекрасно виглядають практично на будь-якій фігурі (ні, вам не обов'язково бути стрункою і високою, щоб носити обтягуючі джинси). Свої скінниі ви будете носити мало не щодня, адже вони підходять практично до всього, тому краще вибирати якісні джинси даного фасону, які не втратять вигляд через кілька прань (тканина не полиняє і не потягнеться).

Кольорові джинси: На них дійсно можна заощадити. Так, зараз вони дуже модні, але саме тому вони не завжди будуть актуальні. Купіть пару недорогих брюк з кольорового деніму, відносіть їх один-два сезони і не турбуйтеся, коли вони вийдуть з моди або втратять форму.

Джинси-бойфренди: На них можна витратитися. Якщо вам подобається цей тренд, і ви себе почуваєте дійсно добре в улюблених бойфрендах, витратьтесь на них. Справа в тому, що дешеві джинси-бойфренди з поганого матеріалу не будуть добре сидіти по фігурі і дуже швидко втратять вигляд (через вільний крій, дірки і потертості на тканині). Бойфренди ви зможете одягати постійно (окрім роботи і формальних заходів), і будете почувати себе в них комфортно і впевнено. Те ж стосується і просто рваних джинсів – якщо ви таке носите, краще один раз витратитися.

Джинси-кльош: На них можна заощадити зі спокійною совістю. Це – ще один модний тренд, який то набирає популярності, то втрачає свою актуальність. Джинси-кльош не універсальні, тому дуже часто ви їх одягати не зможете.

Джинси з покриттям: Витратьтесь на них! Якщо у вас буде пара хороших джинсів з покриттям, вони будуть служити, як стильні шкіряні штани. У них ви завжди будете виглядати чудово. Але тут важливо не економити, адже недорогі джинси покриттям можуть виглядати занадто дешево, ще й можуть виглядати липкими. А якщо покриття занадто блищить, ваші ноги в таких брюках здаватимуться повнішими.

Джинси з принтом: Ці, звичайно ж, потрапляють в категорію економії. Джинсові штани з принтом можуть виглядати дуже мило і симпатично, але ви не будете одягати їх часто.

Чорні джинси: Сміливо розщедрюйтеся. Чорні джинси – один з основних елементів базового гардероба, і вони дійсно універсальні: підійдуть для роботи, навчання, вечірок і повсякденних справ. Підберіть хорошу пару дійсно якісних чорних джинсів, і вони виручать вас не одну сотню разів!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас