Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Колекція дитячих карнавальних костюмів на Хеллоуїн від Disney

Колекція дитячих карнавальних костюмів на Хеллоуїн від Disney
 

Хеллоуїн – улюблене свято багатьох дітей. І це не дивно, адже в цей день, як і на Новий Рік, можна вбратися в костюм, спробувати себе в ролі пірата, страшного вампіра, перевтілитися в у справжнього привида або скелет. Приміряти різні ролі на себе – хіба не це улюблене заняття кожної дитини?!



Компанія Disney цього року вирішила порадувати всіх батьків не тільки оригінальними костюмами на Хеллоуїн, багато з яких підійдуть і для інших свят та урочистостей, а й трохи змінивши політику свого магазину. Так, якщо раніше всі костюми, представлені в магазині, були суворо розділені на «костюми для хлопчиків» і «костюми для дівчаток», то в цьому році на всіх чекає лише один розділ «костюми для дітей».

Чому компанія вирішила внести такі зміни? Тому, що таке свято, як Хеллоуїн припускає, що всього лише раз на рік кожна дитина може перевтілитися в будь-якого улюбленого персонажа. І в цьому немає нічого страшного, якщо дівчинка захоче бути супергероєм або відважним принцем, а хлопчик – побувати в ролі милого сонечка або ще когось.

Головне, на думку корпорації, щоб костюм приніс максимум задоволення дитині і купу позитивних емоцій. Саме тому девізом нової колекції став слоган «Я приголомшливий/а!». І багато батьків згодні з тим, що немає сенсу розділяти дитячі наряди на костюми для хлопчиків і дівчаток, головне, щоб дитина відчувала себе чудово!

І як завжди, на сайті на кожного чекає величезний вибір дійсно приголомшливих костюмів, які точно повторюють наряди улюблених диснеївських персонажів і не тільки. Найпопулярнішими цього року, звичайно ж, є костюми на тему «Зоряних Воєн», серед яких можна знайти наряд Дарта Вейдера, джедаїв, принцеси Леї, короля сидхів, капітана Фазми, Кайло Рена та багатьох інших.

Величезним попитом також користуються костюми знаменитих супергероїв, таких як Тор, Халк, Капітан Америка, Залізна Людина і інші, на додаток до яких також можна придбати окремі аксесуари, наприклад, молот Тора або супервеликі рукавички для Халка. Серед істинно дівчачих костюмів не перестають бути актуальними наряди знаменитих диснеївських принцес – Білосніжки, Рапунцель, Жасмін, Мулан, Аріель, Попелюшки, Покахонтас і улюблених фей-чарівниць. Вибирайте і насолоджуйтеся прекрасними нарядами. Веселого Хеллоуїна!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас