Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весілля за кордоном – розкіш, доступна кожному

Весілля за кордоном – розкіш, доступна кожному
 

У нашому суспільстві прийнято вважати, що весілля за кордоном – це шалено дорого, таке можуть собі дозволити тільки дуже забезпечені люди. Але, часи змінюються, змінюються і погляди. Сьогодні, все більша кількість молодят обираэ для себе саме цей варіант – це цікаво, красиво і доступно!



Стандартні церемонії, радянський антураж РАГСів і звичні сценарії – вам все це не до душі? Тоді весілля за кордоном – це те, що вам потрібно! Тільки уявіть – ви вдвох на острові чи екзотичному пляжі, море квітів, сонце і прекрасна погода. Що може бути більш романтичним?!

Чому все більше молодят в нашій країні обирають весілля за кордоном? На це є безліч причин, одна з яких – економічна вигода. Так-так, вам не здалося, якщо порахувати, то організувати весільну церемонію на березі екзотичного острова обходиться дешевше, ніж традиційне весілля з банкетом в середньому місті. Не вірите?

Давайте порахуємо – банкет в середньому на 40-50 чоловік, наряд нареченої і нареченого, фото- та відеозйомка, оренда автомобілів, торт, декор банкетного залу, ведучий, музика, запрошення, феєрверк, і ще купа різних дрібниць. У загальній складності, середнє весілля обходиться молодятам або їхнім батькам у кругленьку суму від 60 до 100 тисяч гривень, а якщо ще додати витрати на весільну подорож, то сума просто лякає.

В цей же час, весілля за кордоном, скажімо на Кіпрі, обійдеться порядку 2,5-3 тисяч євро. У цю суму буде включена сама церемонія одруження, послуги фотографа, оренда автомобіля, букет нареченої і бутоньєрки нареченого, номер у готелі на 7-8 днів і навіть переліт. Доставити гостей на таке весілля буде дуже накладно, але з іншого боку – ви дійсно хочете бачити купу малознайомих родичів в свій особливий день?! Весілля – це день народження вашої родини, це свято нареченого і нареченої.

Крім того, деякі готелі, при бронюванні номера на 8 днів, дізнавшись про бажання пари узаконити свої стосунки, безкоштовно пропонують провести церемонію в готелі, а також святкову вечерю для молодят за рахунок готелю.

Інша перевага весіль за кордоном – це можливість поєднати процес одруження з медовим місяцем, заодно заощадивши ще трохи коштів сімейного бюджету, а ваша весільна подорож почнеться відразу ж після церемонії одруження.

І найголовніша перевага такого вибору – ніякої суєти, переживань і нервів. Замовляючи пакет організації весілля за кордоном, усіма нюансами займуться досвідчені професіонали, які лише заздалегідь уточнять ваші уподобання, а ви зможете вдосталь насолодитися своїм особливим днем!

Якщо ви все ще в роздумах про те, як краще відсвяткувати весілля, розгляньте і цей варіант – впевнені, незабаром ви оберете саме його!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас