Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Неймовірний Хеллоуїн для дітей у стилі Гаррі Поттера

Неймовірний Хеллоуїн для дітей у стилі Гаррі Поттера
 

Історію знаменитого юного чарівника знає кожна дитина, без винятку. Якщо і ваші діти просто в захваті від Гаррі Поттера, тоді, можливо, варто організувати для них Хеллоуїн в стилі цієї захоплюючої історії? Як це зробити своїми руками в домашніх умовах? Легко! І зараз ми з вами поділимося оригінальними ідеями, які допоможуть вам у цьому.



Тож почнемо! Ну яка ж вечірка без відповідного декору? Відтворити атмосферу чарівного замку можна різними способами. Підвішені свічки, різноманітні магічні судини і таємнича доріжка з маленьких павучків вже налаштують діток на потрібний лад.

Хеллоуїн вечірка в стилі Гаррі Поттера

А якщо додати до всього цього гарбузи, розмальовані під різних героїв, прості роздруковані картини на стінах і трохи «чарівництва» біля вимикача, то кожна дитина без сумніву буде просто в захваті. Також буде просто чарівно, якщо у вас вийде зробити чарівні палички для кожного з гостей. Тільки не забувайте, що за книгою, вони не повинні бути ідеально рівними, а скоріше, навпаки, трохи кривими, і оформлення кожної повинно бути унікальним.

Хеллоуїн вечірка в стилі Гаррі Поттера

Добре підібраний декор допоможе не тільки відтворити атмосферу таємничого Хогвартса, але і частково стати цікавою розвагою для дітей. Наприклад, ви можете накупити конвертів і просто повісити їх на нитці біля справжнього або намальованого каміна. Також цікаво буде, якщо в кожен лист покласти по невеликому таємничого пророкуванню, або щоб кожному гостю «прийшло» по невеликій вісточці.

А як щодо стіни, через яку можна пройти в чарівний світ? О, від цієї ідеї діти залишаться в захваті, а все що вам потрібно – розмалювати старе біле простирадло і, розділивши його на дві частини, повісити в одному з дверних прорізів будинку.

Хеллоуїн вечірка в стилі Гаррі Поттера

Якщо не боїтеся за цілісність власного будинку, тоді в одній з кімнат або у дворі можна розмістити кілька обручів на невеликій висоті, щоб юні гості вашого малюка могли спокійно позмагатися у влучності і пограти в «квідіч» маленькою кулькою.

Хочете трохи більш страшного? Що ж, тоді пропонуємо розмалювати дзеркало червоною помадою в стилі страшного послання від Волдеморта, на внутрішню частину кришки унітазу можете наклеїти фото плакси Міртл, а пофарбована в чорний колір марля допоможе створити справжніх дементорів.

Хеллоуїн вечірка в стилі Гаррі Поттера

Не варто забувати і про частування. Гарбузовий сік, гарбузовий пиріг, море солодощів і вершкове пиво – ось що просто обожнювали головні герої.

Хеллоуїн вечірка в стилі Гаррі Поттера

Вершкове пиво можна зробити самостійно, змішавши 2 літри крем-соди, по 1 склянці збитих кондитерських вершків і пластівців зефіру (маршмеллоу), по бажаю можна додати трохи топінгу за смаком. Ну, а з рештою у кожної господині труднощів не повинно виникнути.

Веселого Хеллоуїна Вам і вашим дітям!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас