Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Аромати, що заспокоюють і поліпшують, які ви напевно захочете носити цієї осені-зими

Аромати, що заспокоюють і поліпшують, які ви напевно захочете носити цієї осені-зими
 

З початком пізньої осені і впродовж всієї зими ми бачимо дуже мало сонечка, через що можемо відчувати занепад сил і настрою, а щоденний стрес може накопичуватися ще сильніше. Звичайно, частково позбутися всього цього емоційного навантаження допоможуть тренування або спілкування з друзями (можливо, у вас є свій рецепт). Але чи знали ви, що і аромат, який ви носите, може допомогти вам у цьому?



Ви напевно вже не раз чули про ароматерапію, яка допомагає поліпшити настрій, заспокоїтися, позбутися стресу і втоми. Тому ми пропонуємо вам придбати новий парфум на сезон осінь-зима на основі наступних ноток...

Лаванда

Не секрет, що аромат лаванди допомагає зняти стрес. Дослідження показали, що навіть в маленьких кількостях ефірна олія лаванди допомагає заспокоїтися і розслабитися. Нещодавно ж вчені з'ясували ще й те, що аромат лаванди викликає довіру. Тому парфуми на основі ноток лаванди стануть для вас незамінними в напружені будні.

Цитрус

Любите апельсини, лимони, та й взагалі всі цитрусові? Крім цієї є ще одна причина носити аромат на основі цитрусових ноток. Було доведено, що аромат апельсинів піднімає настрій, заряджає енергією і допомагає боротися з тривожністю, у той час як цитрусові нотки в принципі ефективно борються з депресією. Також вважається, що аромат цитрусових загострює увагу і допомагає зосередитися.

Кориця

Смак кориці неповторний (особливо в булочках і каві), але аромат цієї пряності, як з'ясували вчені, допомагає знизити негативні емоції від засмучення і розчарування, позбутися втоми (особливо під час водіння), посилити уважність і зосередженість.

М'ята перцева

Як і кориця, ця рослина допомагає зосередитися, а ще заспокоїтися, активізуватися і підвищити продуктивність. Подумайте, можливо, новий аромат на основі ноток перцевої м'яти стане прекрасним вибором до сезону зимових свят!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас