Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Греція – найкраще місце для сімейного відпочинку в будь-яку пору року

Греція – найкраще місце для сімейного відпочинку в будь-яку пору року
 

Важко знайти настільки ж прекрасне, чаруюче і в той же час комфортне для кожного члена сім'ї місце для відпочинку, як Греція. Її кліматичні умови не змусять довго звикати навіть найменших, історичні пам'ятки будуть цікаві кожному, морське повітря оздоровить, а кухня так схожа на нашу, що ви навіть не помітите великої різниці. При цьому Греція готова зустрічати туристів цілий рік, тому пропонуємо поговорити про те, де краще відпочивати в Греції всією сім'єю в різні місяці.



За вікном листопад і вогка погода. Хочете погрітися? Тоді вирушайте всією сім'єю на острів Санторіні, де на вас чекає не тільки прекрасний спа-відпочинок в найкращих готелях, але й чудові лікувальні гарячі джерела, а клімат самого острова порадує теплою м'якою погодою.

А ви знали, що Греція посідає друге місце в Європі, після Швейцарії звичайно, в рейтингу кращих країн для гірськолижного відпочинку? Зимовий відпочинок в Греції неодмінно порадує і запам'ятається всім любителям підкорювати снігові вершини. Тут на різних островах всіх гостей чекають більше 20 чудових курортів, де ви зможете і в задоволення покататися, і оздоровитися всією сім'єю. Найкращі місяці для відпочинку – з грудня по лютий, проте в період новорічних свят, як і скрізь, ціни будуть кусатися.

Крім того, якщо ви – не любитель екстриму, Греція все одно порадує вас в ці місяці. Тому що саме взимку по всій країні проходить ціла низка різноманітних карнавалів і народних гулянь, які неодмінно допоможуть відпочити від сірих буднів, набратися сил, зарядитися позитивною енергетикою і подивитися на культуру цієї країни під новим кутом.

Весна, зокрема березень і квітень місяці – це прекрасний час для всіх шанувальників грецької культури і любителів історичних місць. У цей час на островах панує вже комфортна температура, сонце пестить своїми променями, пахнуть квіти і дерева, так і ваблячи на прогулянку. Це – ідеальний час для відвідування екскурсій і тривалих прогулянок по місцевих визначних пам'ятках, а в найспекотніші роки на островах Кріт і Родос в квітні вже можна навіть скупатися в морі.

Що відвідати? Звичайно ж, Афон – острів ченців, Крит з дивовижними, навіть часом казковими, палацами, Касторію і її 76 найстаріших храмів, Метеору і, звичайно ж, Афіни.

Травень і червень вважаються найкращими місяцями для пляжного відпочинку на узбережжі грецьких островів. Правильніше навіть буде сказати трохи по-іншому: грецькі острови – це найкраще місце, куди ви можете відправитися всією сім'єю в травні-червні місяці. Комфортні кліматичні умови, тепла вода, море фруктів і Середземноморське узбережжя, без сумніву, подарують вам першокласний відпочинок.

У липні і серпні в основній частині Греції досить жарко, але і в цей час гостинна господиня із задоволенням прийме всіх бажаючих і порадує чудовим відпочинком в північній частині країни на острові Корфу. Хоча, «жарко» в Греції не тільки через сонце – це також час грандіозних розпродажів, коли ви зможете не тільки відпочити, а й оновити власний гардероб за копійки.

Початок осені – оксамитовий сезон. Пляжний відпочинок в цей час подарує море задоволення без виснажливого спеки. Це – найкращий час для відпочинку з дітьми. Також у цей час в Греції проходить фестиваль виноградарів, коли отримують перше молоде вино – це унікальна можливість відчути себе в ролі грецького бога або хоча б древнього грека, занурившись з головою в культуру і традиції невеликих селищ і, звичайно ж, скуштувавши справжнього грецького вина.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас