Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як надати волоссю об’єм в домашніх умовах?

Як надати волоссю об’єм в домашніх умовах?
 

Більшість жінок не задоволені пишністю своєї шевелюри і мріють надати їй додаткового об’єму. Особливо актуальною проблема постає в осінньо-зимовий період, коли в нашому гардеробі з’являються шапки, волосся електризується, швидше масніє і, взагалі, стає сухим і наче неживим.



Більшість сучасних шампунів містять у своєму складі силікони, які надають волоссю блиску, роблять його більш гладким та полегшують розчісування, проте обтяжують локони і не дають об’єму жодного шансу. Але невже все так безнадійно? Чи існують якісь способи додати шевелюрі додаткового об’єму, зробити її пишною і пружною?

Маски, що надають об’єму волоссю

Побавите своє волосся масками, які допоможуть йому стати більш пишним та оживлять вашу зачіску.

Бананова маска

2 банани
жовток одного яйця
1 ч. л. лимонного соку

Банани очистіть від шкірки та розітріть у кашку за допомогою виделки чи у блендері, додайте жовток та лимонний сік, ретельно перемішайте, аби інгредієнти з’єдналися. Накладіть маску на волосся, злегка втираючи у корені та розподіляючи по всій довжині. Скрутіть локони у гульку, заховайте під поліетиленовий пакет і утепліть (рушником, хусткою чи шапкою). Змийте маску за півгодини, використовуючи шампунь (без силіконів). Можна робити таку маску раз на тиждень.

Ви одразу помітите збільшення об’єму, волосся візуально стане більше, воно буде пишним та блискучим.

Маска з гірчиці і хни

1 ч. л. гірчиці
1 ч. л. меду
1 ст. л. безколірної хни
1 ст. л. олії зародків пшениці

Для початку запарте хну невеликою кількістю гарячої води (не кип’ятку!) – розведіть хну до кашкоподібного стану. Гірчичний порошок змішайте з теплою водою (у рівних пропорціях) та додайте мед, добре перемішайте, додайте олію зародків пшениці і хну, ретельно перемішайте. Накладіть маску на корені волосся, для цього зручно використовувати ватний спонж: волосся поділіть на пасма і накладайте маску на проділи. На кінчики волосся можна нанести лише олію. Заховайте локони під поліетилен та утепліть. Змийте через 30-40 хвилин.

Ця маска чудово впливає на загальний стан волосся, гірчиця розігріває шкіру, завдяки цьому поживні речовини маски краще проникають до волосся, також вона регулює вироблення шкірного сала, що дуже корисно для тривалого збереження об’єму. Хна також лікує волосся, додає йому пишності і сили.

Важливо! Після того, як ви змиєте маску, сполосніть локони прохолодною водою. Візьміть за правило після кожного миття голови робити таку «процедуру» - це регулює вироблення шкірного сала, ваше волосся довше залишатиметься пишним і свіжим. Коли сушитимете волосся феном (перед цим треба дати локонам трохи підсохнути природнім способом, не можна сушити дуже мокре волосся), нахиліть голову вниз і в такому положенні висушіть шевелюру – це також надасть їй додаткової пишності.

Бажаєте мати розкішну шевелюру на заздрість усім? Почніть користуватися професійною косметикою по догляду за волоссям від http://incredo.com.ua/, де такі засоби представлені у величезному асортименті. Тут ви без проблем зможете підібрати найкращу продукцію для свого волосся, яка подарує не лише красу, а й справжнє здоров’я, яким буквально засяють ваші локони!

Будьте красивими!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас