Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модні жіночі сумки цієї зими 2016

Модні жіночі сумки цієї зими 2016
 

Сумочка – незамінний аксесуар для кожної жінки. Без неї нікуди, і вона, як вірна супутниця, супроводжує нас щодня. Але як же хочеться, щоб сумочка не тільки вміщала в себе все необхідне, але і була прекрасним доповненням і стильним акцентом навіть у повсякденному образі. Про те, які сумочки в тренді цієї зими, читайте далі.

Хутряні сумки

Головний тренд цієї зими. Дизайнери буквально збожеволіли на виробах з хутра різних форм. При цьому довжина хутра, колір і матеріал не має значення. Жіноча сумочка або клатч з натурального і штучного хутра повинна з'явитися в гардеробі кожної модниці цієї зими.

Сумочки в тон одягу

Якщо хочете виглядати стильно й оригінально цієї зими, тоді постарайтеся підібрати сумочку точно в тон свого верхнього одягу. А ось правило, яким керувалися модниці протягом останніх десятиліть – підбирати сумочку в тон взуття – вже не актуально.

Сумочки-валізи

Місткі і незвичайні сумочки у формі кейсів і валізок на піку популярності цієї зими. Вони можуть мати різну форму, колір і розмір, головне – це формфактор коробки. При цьому моделі у вигляді компактних клатчей або містких саквояжів можна зустріти в колекціях практично всіх модних будинків, тому з вибором такої моделі труднощів точно не виникне.

Бахрома знову в моді

Бахрома – головний тренд цієї осені – плавно перейшла і в зимову моду. Так що, якщо ви звернули на неї увагу і встигли прикупити сумочку з бахромою для свого осіннього образу, не поспішайте її прибирати, адже цієї зими вона також на піку популярності. І судячи з того, як дизайнери модних будинків використовують її у своїх нарядах, вона буде актуальною ще не один сезон, тому на такий виріб варто витратитися.

Парні сумки

А це новинка цього сезону, ну чого тільки не придумають дизайнери для милих дам. Сумочка, яка знаходиться немов у чохлі в іншій сумці, або одна сумка в іншій – це новий тренд, який вже знайшов масу прихильниць серед представниць прекрасної статі. Так що, якщо хочете бути модними, вам доведеться звикнути носити відразу кілька сумочок з собою.

Будьте стильними цієї зими! 

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас