Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розфарбовки: Черепашки Ніндзя

Ніндзя

Набір із 9 розфарбовок у форматі А4 для хлопчиків - любителів Черепашок Ніндзя




Скачати усі ці розмальовки в архіві (формат А4 - альбомний листок).

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Розфарбовки: Groovy Girls

Groovy Girls – одні з найпопулярніших ляльок в Америці. Випускає їх компанія Manhattan Toy. Ці ляльки буквально закохують в себе з першого погляду. Їх добрі очі і милі посмішки – часом все, що потрібно, щоб похмурий день став світлішим. Розмальовки Groovy Girls, як і самі ляльки, наповнені сонцем і гарним настроєм, тому обов'язково сподобаються вашій маленькій принцесі.

Розфарбовки: Cars (Тачки)

У продовження фантастичної історії про машинки "Тачки", де герої-автомобілі мають не тільки свої особливі характеристики, але і свій характер, представляємо вам колекцію картинок для розфарбовування. Улюблені сцени, всі герої першої частини і не тільки, оживуть у вас на очах з кожним рухом олівця або пензля.

Розфарбовки: Angry Birds

Ці злі (або розлючені) пташки підкорили буквально всіх і кожного, від дорослих до найменших. Що ж змусило пташок стати такими злими? Відповідь проста - погані свині, які вкрали їхні яйця. Здається, що ця війна ніколи не закінчиться. Насолодитися компанією улюблених «злих пташок» і їхніх завзятих ворогів «поганих свинок» допоможуть розмальовки Angry Birds.

Розфарбовки: Умка

Набір для діток, яким подобаються ведмедик Умка та його пригоди