Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо жіночу парасольку: тренди 2016

Вибираємо жіночу парасольку: тренди 2016
 

Парасолька, безумовно, річ практична і потрібна, але жіноча парасолька – це ще й важлива деталь образу, аксесуар, здатний створити настрій, оживити загальний look. У похмуру погоду красива парасолька здатна виділити нас з натовпу. Так, сучасна парасоля має бути не тільки зручною і надійною, справлятися зі своїм основним завданням – захистом від негоди, але і стильною, такою, яка підкреслить індивідуальність своєї господині і гармонійно доповнить загальний образ.



До речі, якщо ви не можете знайти свою ідеальну парасольку у вітчизняних магазинах, безліч оригінальних і стильних моделей ви знайдете в інтернет-гіпермаркетах США та Китаю. А доставку цієї прекрасної покупки і інших уподобаних речей із задоволенням для вас організує компанія strelatrans.com.ua. І нехай негода не перешкодить вам виглядати бездоганно!

Вибір парасольки: на що варто звернути увагу?

Купуючи парасольку, яка, звичайно ж, має вам подобатися і підходити за стилем, варто все ж таки спочатку визначитися з тим, який механізм відкриття парасольки вам імпонує. А бувають парасолі, які відкриваються-закриваються вручну, напівавтомати (відкриваються автоматично, закриваються вручну) і автомати – відкриваються-закриваються натисненням кнопки. Звичайно ж, найпопулярнішою і найзручнішою є парасоля з автоматичним механізмом.

Матеріали, з яких виготовляються парасолі, теж бувають різними. Самий бюджетний варіант – нейлон, ця тканина невибаглива і довговічна. Якщо ж ви шукаєте щось більш ексклюзивне і красиве, зверніть увагу на парасолі, купол яких виготовлений з поліестеру з бавовною, адже такі моделі мають благородний атласний перелив, який надає їм особливого вигляду. А також не забувайте про грайливі прозорих парасольки з полівінілу.

Які парасолі актуальні в 2016?

У величезному різноманітті стилів, фасонів, колірних рішень важливо вибрати свій варіант, який підійде для того ансамблю одягу, якому ви віддаєте перевагу. Підбирають парасольку до верхнього одягу, а також до рукавичок, сумки і взуття.

У 2016 особливо популярними будуть яскраві парасолі: жовті, фіолетові, помаранчеві, а також білі парасольки. Актуальними залишаються прозорі парасольки. Дуже цікаво виглядають парасолі з яскравою внутрішньою стороною, коли зовнішня залишається стриманою. Яскраві принти, зображення квітів, геометричні фігури, горох і смужка, класична шотландська клітка, східний орнамент... вибирайте на власний смак! Популярні в цьому сезоні і парасольки із зображенням кішок або з французькими мотивами на куполі.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас