Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Зустріч з пологового будинку – що придумати і як організувати

Зустріч з пологового будинку – що придумати і як організувати
 

Ось, ваш довгоочікуваний малюк з'явився на світ. Звичайно, нехай багато молодих матусь скажуть, що зовсім не важливо, як чоловік зустріне з пологового будинку, але давайте будемо чесні самі з собою – кожній з нас буде шалено приємно, якщо люблячий чоловік постарається і зробить щось особливе. Тому, напередодні від'їзду в пологовий будинок пропонуємо ненав'язливо запропонувати прочитати чоловікові цю статтю, і нехай вибирає, що йому до душі. А ми поки обговоримо кілька цікавих варіантів.



Флешмоб

Напевно молодий тато буде їхати в пологовий будинок не сам, а з друзями та рідними. Так чому б не зібратися на півгодини раніше і не розучити 3-4 рухи під музику? А далі новоспечена мама, покидаючи хол пологового будинку, зустрічає всіх своїх найближчих людей, які, нехай дещо не злагоджено і не в такт, але всі разом танцюють для неї. Кульмінацією може стати напис з букв на папері в руках кожного або на спинах, танцюючих у стилі «Спасибі за доньку/сина», «Люблю вас» і т.п. І головне – не забути зняти на фото чи відео всю цю красу. При цьому можна не просто замовити зйомку урочистого моменту, але й зняти невеликий ролик про те, як ви чекали появи на світ свого малюка.

Гелієві кулі

Нехай цей варіант декому і може здатися банальним, але як красиво і ефектно виглядають повітряні кулі, які відлітають в небо... Для цього не потрібно багато сил або коштів, просто зверніться до будь-якого івент-агентства і замовте 50 або 100 повітряних куль. Їх можна розмістити в сітці у формі серця, і коли молода мама вийде на вулицю, озвучити їй найніжніше визнання в любові і подяку за народження маленького чуда, а після, розрізавши сітку, випустити всі кулі. Захват забезпечений!

Новий Рік

По суті, поява на світ малюка у вашій родині – це початок нового етапу у вашому сімейному житті. Зазвичай, ми всі намагаємося почати «нове життя» з Нового Року, так чому б не поєднати ці дві приємних події? І нехай за вікном +30 і спека. Як це зробити? Просто замовте Діда Мороза зі Снігуронькою, дістаньте штучну ялинку, трохи прикрасьте її і відзначте цей день в найкращих традиціях будь-якого свята – з подарунками під ялинкою коханій дружині і дитині, хороводом навколо ялинки і веселим торжеством.

Нитка, довжиною в життя

Ще одна цікава ідея, яка напевно сподобається всім романтикам і сентиментальним людям. Для її здійснення все, що вам знадобиться – це проста білизняна мотузка, повзунки, соски, брязкальця і ваші спільні фотографії. На початку своєї гірлянди розташуйте фото, де ви самі були ще малюками, потім шкільні роки, знімок з ваших перших побачень, ваше найромантичніше зізнання, початок спільного життя, весілля, довгий період очікування чуда й пара порожніх місць для знімків малюка. Цю гірлянду можна як попросити потримати друзів, так і прикрасити нею власну квартиру, а після використовувати в якості декору на ялинку взимку.

Придумати і здійснити можна що завгодно, тут все залежить від вас і вашої фантазії. Але невід'ємним атрибутом повинен стати букет улюблених квітів, обіцянка любити і допомагати у всьому молодій мамі в усному або письмовому вигляді. І ще – невелика каблучка, як символ вашої невичерпної любові.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас