Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати на виписку з пологового будинку?

Що подарувати на виписку з пологового будинку?
 

Народження дитини – не тільки велике щастя, а й початок нового життя для всієї родини, особливо, для новоспеченої мами. Родичі та близькі друзі, які будуть присутні під час виписки з пологового будинку, часто задаються питанням, що подарувати в цей щасливий і урочистий момент.

Привітання

Почати, безумовно, варто з них! Кожній жінці буде приємно почути ніжні, романтичні, смішні або оригінальні привітання. Адже зараз їй потрібна саме увага від близьких. Якщо ви не зустрічаєте з пологового будинку, можна відправити повідомлення на телефон.  Ті ж, хто вітатиме новоспечену матусю безпосередньо, можуть зробити гарний плакат, з яким зустрічатимуть маму і дитину з пологового будинку, і неодмінно додати до привітання красивий набір повітряних кульок на виписку - дуже красиві композиції ви знайдете на сайті goodday.kh.ua.

Букет

Ну, яка жінка не любить квіти? Краще відмовитися від варіанту наспіх купленого букета по дорозі в пологовий будинок, адже це дуже важливий випадок, який вимагає великої уваги. Ідеальним варіантом буде замовити букет у квітковому салоні у досвідченого флориста, який збере особливу композицію.

Абонемент до СПА-салону

Спочатку цей подарунок може здатися простим і банальним, але це не так. Вже через кілька тижнів молода мама із задоволенням їм скористається і буде дуже вдячна за можливість відпочити і зняти напругу.

Дитяча кімната

Це буде найкращий подарунок в тому випадку, якщо жінка вирушала до пологового будинку, коли майбутня дитяча кімната була абсолютно порожньою. Потрібно заздалегідь зробити генеральне прибирання в приміщенні, зібрати меблі і прикрасити кімнату повітряними кулями. Такий сюрприз подарує тільки позитивні емоції.

Якщо татусі зважаться взятися за цю справу, потрібно не просто зібрати меблі, а й подбати про екологічно чисту дитячу білизну. Не варто забувати про пеленальний столик, нічник і музичний мобіль, який допоможе швидше засинати маляті.

Ювелірні прикраси

У цьому випадку все залежить від фінансових можливостей. Можна подарувати дорогу прикрасу з діамантами або браслет, на якому вигравіювати дату народження дитини. Прекрасним варіантом буде і ланцюжок з підвіскою у вигляді ангела, для багатьох жінок такий подарунок стає цінним талісманом.

Незалежно від того, який подарунок буде обраний на виписку з пологового будинку (дорога побутова техніка, радіоняня, набір постільної білизни для дитини, корзинка, наповнена гігієнічними засобами, дитяча косметика або м'яка іграшка), головне, щоб він був зроблений з любов'ю і турботою.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас