Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 найкращих дитячих майданчиків Києва

5 найкращих дитячих майданчиків Києва
 

Дитячий майданчик – улюблене місце для відпочинку і розваг кожного малюка. Гірки, гойдалки, тунель, турнік, сходи, пісочниця і багато іншого – найактивніші непосиди готові пропадати там просто годинами, забуваючи про їжу і відпочинок. Що ж робити, якщо у вашому дворі немає такого чудесного комплексу, як майданчик для дітей? Тут є два варіанти.



Перший – збираємо термінові батьківські збори всім двором багатоповерхівок і пропонуємо придбати у складчину дитячий майданчик для власної дітвори. Другий варіант – просто відправитися трохи далі звичного і вже так обридлого двору і відвідати один з найкращих дитячих майданчиків Києва. Куди варто сходити з дитиною в нашій столиці? Пропонуємо вам 5 найяскравіших місць, від яких ваша дитина залишиться в захваті.

Пейзажна алея

Цей майданчик, без лестощів і перебільшень, гідно називають самим барвистим місцем. Поринути у світ Аліси з країни чудес, зустрітися з Чеширським котом і до того ж покататися на гірках, а ще насолодитися свіжістю незвичайних фонтанів – все це чекає на вас на Пейзажці. При цьому, комплекс постійно розширюється, пропонуючи своїм юним і дорослим відвідувачам нові атракціони і розваги.

У ботанічному саду на Печерську

Хоч багато хто вважає цей майданчик досить скромним і привабливим тільки завдяки розташуванню, батьки гіперактивних діток неодмінно оцінять його інші переваги. Незвичайні гойдалки, гірки, стенд для лазіння, мотузкова стінка, тунелі і все це на піску – з таким асортиментом активних розваг ваша дитина гарантовано буде спати солодше за всіх.

На Єреванській вулиці

Це не просто майданчик, а справжній замок з безліччю веж і розваг для дитини будь-якого віку. Гойдалки, гірки, пісочниці, тунелі, мотузкові лазалки і багато іншого – серед такого розмаїття дитини можна легко загубити. Для батьків по периметру встановлені лавочки-гойдалки з козирком. Єдиний мінус цього комплексу – до нього не добратися на міському транспорті.

У сквері на Михайлівській площі

Райське містечко для спекотного літнього дня – дитячий майданчик, розташований в тіні дерев. А головною перевагою цього місця для відпочинку з малюком є майданчик-фортеця в формі дракона. Таке місце неодмінно вразить уяву вашого чада, давши розігратися його фантазії наповну.

У ботанічному саду на «Університеті»

На вигляд – це звичайнісінький майданчик для дітей, де є пісочниця, гойдалки і пара гірок. Принадність її в тому, що шлях до неї лежить через надзвичайно красивий сад, а на місці вас зустрінуть безліч птахів і білок, які абсолютно не бояться людей. Так що ваш малюк зможе і покататися, і трохи подружитися з братами меншими.

Приємного вам відпочинку!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас