Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модне взуття весна-літо 2016: основні тенденції сезону

Модне взуття весна-літо 2016: основні тенденції сезону
 

Безумовно, взуття – це важливий аксесуар, за допомогою якого можна створити стильний образ. Іноді ми вибираємо зручні повсякденні моделі, іноді одягаємо туфлі, в яких, як кажуть, зручно тільки сидіти, але всі старання – заради бездоганного образу.

Якою ж буде мода на взуття в майбутньому сезоні? Про основні тенденції читайте далі.

Зручність – це модно

Височенні шпильки в цьому сезоні поступаються позиціями, а особливо модними будуть зручні, навіть дещо спортивні моделі взуття. Широкий, стійкий каблук, суцільна підошва-платформа, причому вона присутня як в моделях туфель і босоніжок, так і в шльопанцях. Особливо актуальні платформи з натуральних матеріалів. Дуже оригінально виглядає дерев'яна колодка, яка також стане певним трендом цього сезону. Кросівки, сліпони, снікерси – всі ці моделі не втрачають своєї популярності. У моді знову кросівки з геометричними конструкціями, а-ля 60-ті.

Також, новинкою сезону стануть спортивні босоніжки-снікерси (сандалі-снікерси) з застібками-липучками.

Балетки теж залишаються в моді, вони підійдуть для більш елегантного образу, який не терпить спортивних аксесуарів. У моді гостроносі ретро-моделі, а також балетки, стилізовані під пуанти балерин (зі шнурівкою зі смужок тканини).

Елегантна простота

Що стосується більш класичних моделей, вони, звичайно, теж піддалися модним віянням. Зокрема, актуальними будуть моделі босоніжок з відкритим носком і п'ятою, причому решта ступні залишається закритою (як на фото), що виглядає особливо елегантно і стильно.

У моді залишаються сандалі-гладіатори з оригінальною шнурівкою.

Футуристичний металевий колір взуття – одна з тенденцій, яку диктують нинішні модні покази.

Мода на плетіння

Плетіння – тренд, який буде особливо актуальним в 2016. На дизайні взуття така тенденція теж відіб'ється. Дрібні ремінці, переплетені в цікаві візерунки – це модно і стильно сьогодні.

Будьте стильними завжди!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас