Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Топ 5 кращих зимових процедур для вашої краси

Топ 5 кращих зимових процедур для вашої краси
 

Усі процедури краси можна умовно поділити на «літні» та «зимові». Тобто їх краще робити в ту чи іншу пору року, оскільки в цей час дані процедури матимуть кращий ефект, а також відсутні ризики «побічних ефектів». Тобто ви отримаєте той результат, якого чекали. Так само як існує поняття «пересезонування» косметики, існує умовне поняття «сезонних» процедур краси, які необхідні нам саме в ту чи іншу пору року. Є, до речі, і такі процедури, які протипоказано робити в якийсь період (спеку чи навпаки морозну пору). Отож, сьогодні поговоримо саме про зимові процедури краси, які дають максимальний ефект та потрібні нам в холодну пору року.



1. Почнемо, мабуть, з найбільш «зимової» процедури – пілінгу. Всі ми знаємо, чому потрібен пілінг та звільнення від відмерлих клітин, і який вплив ця процедура має на нашу шкіру. Чому ж пілінг рекомендовано проводити в осінньо-зимовий період? (Мова йде про більш глибокий пілінг, легкий пілінг, звісно, варто проводити раз на тиждень, не залежно від пори року). У теплу пору року, коли сонячні промені більш активні, важко передбачити, як ультрафіолетове випромінювання вплине на ніжну шкіру, оновлену після процедури. Шкірі необхідний час для відновлення перед тим як піддаватися таким агресивним впливам літнього сонця.

2. Перманентний макіяж, татуаж – також відносимо до «зимових», адже процес загоєння після подібних процедур відбуватиметься швидше саме в холодну пору, плюс татуювання також якийсь час потрібно берегти від ультрафіолету, що взимку значно простіше. Перманентний макіяж з часом вигорає на сонці, адже виконується менш стійкими фарбами, отже зробивши такий макіяж в холодну пору – зможете насолодитись ним довше.

3. Лазерна і фотоепіляція – процедура, після якої шкіру також певний період часу потрібно берегти (якщо бути точнішим – 3-4 тижні) від сонця. До того ж, така епіляція проводиться в кілька етапів: від 3 до 5 процедур з інтервалом приблизно місяць. Тож зима є найбільш підходящим часом для подібних маніпуляцій.

4. Зима – ідеальний період для проведення різних лікувальних процедур для волосся. Адже, погодьтеся, влітку наші локони страждають більше: знову ж таки, агресивний вплив ультрафіолету, солона морська вода – не найкращі «друзі» нашого волосся. Саме тому осінньо-зимовий період – чудова пора для лікувальних процедур, які відновлюють наші локони після випробувань палким літом.

5. Шкіра рук достатньо тонка, зазвичай суха, адже сальних залоз та підшкірно-жирової тканини в цій ділянці дуже мало. Тож типовими «зимовими» є різноманітні процедури по догляду за шкірою рук, як, наприклад, парафінотерапія. Однозначно, що в осінньо-зимовий період нашій шкірі потрібен особливий догляд, більш інтенсивне живлення та захист.

Будьте красивими у будь-яку пору року!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас