Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Природні, густі брови – це просто, або як швидко відростити густі брови?

Природні, густі брови – це просто, або як швидко відростити густі брови?
 

Густі, природні, виразні брови – тренд, актуальний вже кілька сезонів поспіль. Але, на жаль, не всіх природа нагородила такими бровами, тож на допомогу дівчатам приходять різні процедури: фарбування, татуаж і навіть нарощення брів. Також, з’являється все більше засобів, які пришвидшують ріст брів, роблять їх більш густими. А чи можна, як то кажуть, в домашніх умовах відростити свої красиві, виразні брови? Можливо є для цього якісь «бабусині» засоби, які за ефективністю не поступаються дорого вартісним косметичним засобам від відомих брендів? Про це і поговоримо.



Догляд з натуральними оліями

У складі більшості засобів для збільшення густини та покращення росту брів (і вій) – натуральні олії. То чому б не отримати той самий результат за нижчу ціну? Адже поживні олії ви можете придбати в аптеці і користуватися ними набагато довше. В топ найкращих олій для додаткового та швидкого зростання брів потрапляють реп’яхова, касторова, олія календули, олія персикових кісточок, оливкова, мигдалева олії. Всі вони – джерело вітамінів та важливих для здоров’я волосся мікроелементів, які живитимуть волосяну цибулину, що сприятиме кращому і швидшому зростанню волосків.

Для кращого ефекту підігрівайте олії і робіть масляні примочки на декілька хвилин. Ви можете приготувати суміш декількох олій, додавши до неї по кілька крапель вітамінів (Е, А, В6). Перед нанесенням масляного компресу ретельно розчешіть брови спеціальною щіточкою (з ворсом), її можна замінити зубною щіткою. Ви маєте не лише зачесати волоски, а провести масаж цієї зони, що сприятиме покращенню кровообігу до волосяних цибулин, відповідно це лише посилить дію живильних олій, покращить ефект процедури.

Ви можете робити маску для кращого росту брів. Для її приготування використовуйте вітаміни В6 та В12 (вони продаються в ампулах), мед (якщо, звісно, у вас немає алергії на цей продукт), касторову олію, сік алое. Змішайте всі інгредієнти (у невеликих кількостях), трохи розігрійте на водяній бані та нанесіть на попередньо промасажовані брови, займіть горизонтальне положення та зачекайте 15 хвилин. Після цього зніміть маску ватним спонжем (змоченим у воді та віджатим) і знову проведіть масаж брів щіточкою з ворсом. Повторюйте процедуру 1 раз на три дні і результат не заставить себе чекати! Брови узагалі потрібно розчісувати двічі на день – не забувайте це правило. Розчісуйте брови після ретельного демакіяжу.

А от збривати брови, вищипувати світлі волоски в надії, що вони стануть краще рости – не варто. Також, на час періоду «реабілітації» ваших брів краще відмовитись від фарбування брів фарбою – ця процедура ослаблює ваші брівки.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас