Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Про переваги роботи вдома

Про переваги роботи вдома
 

Сьогодні можливість працювати віддалено з'являється все у більшої кількості людей. Будь то молода мама в декреті чи головний бухгалтер на декількох підприємствах – зараз є нескінченна кількість можливостей для заробітку на дому. Ми серйозно над цим замислюємося, адже на думку відразу приходить диван, піжама і ноутбук на колінах. Так, це все реально. Але у роботи на дому є набагато більше переваг – справді вартісних причин спробувати заробляти віддалено.

Як зміниться ваше життя з віддаленою роботою?

Ваш офіс може бути яким завгодно

Ви можете облаштувати свій робочий куточок так, щоб він вас надихав, вам хотілося працювати. Ви можете вибрати будь-яку колірну гамму і стиль свого творчого куточка. Так, ви можете і працювати лежачи на дивані, але для ефективної роботи все ж рекомендується облаштувати окреме робоче місце, яке буде вас мотивувати і дисциплінувати. Коли вам хочеться, ви можете працювати просто в улюбленому кріслі або відправитися в найближчу кав'ярню. Тобто, в залежності від настрою ваше робоче місце може бути яким завгодно і де завгодно!

Ви заощадите гроші

Вам не доведеться витрачати гроші на транспорт (або бензин), на обіди в кафе або з доставкою в офіс. Також ви зможете заощадити на одязі, адже вам не доведеться створювати два гардероби: для роботи і для решти життя.

Ви самі зможете планувати свій графік

Дуже багато професій сьогодні дозволяють працювати віддалено і в будь-який зручний час доби. Так, у вас теж будуть обмежені строки, але ви зможете розпоряджатися цим часом як хочете і планувати свій графік, як вам зручно. Наприклад, мама в декреті може працювати кілька годин вдень, коли дитина спить, і кілька годин ввечері або рано вранці. Вам не обов'язково сідати за роботу о 9 і сидіти до 6, ви можете спланувати свій час так, як вам зручно.

Якщо ж вам потрібно працювати в певні години, у вас все одно буде перерва, якою ви зможете розпоряджатися, як хочете – зробити те, чого не могли б, перебуваючи в офісі (подрімати, зробити щось корисне по будинку, зайнятися спортом або улюбленою справою).

Ви можете самонавчатися і ставати незалежним фахівцем

Так як поруч не буде колег або техпідтримки, вам доведеться самостійно вирішувати виникаючі проблеми. Таким чином, ви отримаєте багато надзвичайно корисних навичок і станете ще більш досвідченим і незалежним фахівцем.

Ви зможете зосередитися на роботі і не відволікатися

Так, на початку ви можете відволікатися на телевізор, холодильник, домашнього улюбленця... Але проявивши трохи сили волі, ви навчитеся фокусуватися на роботі і в домашніх умовах. Тут вам ніхто не буде заважати, ніхто не буде відволікати своїми питаннями (на відміну від співробітників в офісі). Так, ви все ще будете спілкуватися з людьми онлайн, але ніхто не буде «стояти» у вас над душею або дратувати своїми манерами. Удома ви зможете розслабитися і по-справжньому сконцентруватися на роботі. У підсумку ви помітите, що стали працювати набагато продуктивніше з тих пір, як облаштували офіс вдома.

Крім того, вам не доведеться морочитися над тим, як спілкуватися з колегами, як вести себе в офісі (будинку ви можете вести себе як завгодно), як одягатися на роботу. Всі офісні правила не діють, коли ви працюєте віддалено.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас